Moda

Mango midi haljine – odabrali smo top 10 na cvjetni print

Krešimir Šustić 18. veljače 2020.

Izabrali smo najbolje modele koji će dominirati ove sezone Midi dužine haljina savršeno se uklapaju u svakodnevne obveze neovisno koliko one bile naporne. Nikad popularniji cvjetni uzorak i ovoga proljeća vladat će modnim trendovima. Floral procvat nalazi se na svakom kutku našeg grada i u lookovima u kojima ne može proći nezamijećeno. Lagani i prozračni […]

Izabrali smo najbolje modele koji će dominirati ove sezone

Midi dužine haljina savršeno se uklapaju u svakodnevne obveze neovisno koliko one bile naporne. Nikad popularniji cvjetni uzorak i ovoga proljeća vladat će modnim trendovima. Floral procvat nalazi se na svakom kutku našeg grada i u lookovima u kojima ne može proći nezamijećeno.

Sinsay haljine od 69,00 do 149,90 kuna!

Lagani i prozračni materijali ovih modela upravo su ono što ih čini it komadima sezone sunca. Stvorene da pružaju udobnost na svakom koraku i ove će godine preplaviti i obojiti gradske ulice. U kombinaciji sa sandalama idealne su za večernju šetnju gradom.

Desigual traper haljine – cool treger varijanta ili profinjena s cvijećem?

HIT izdanje je ležerna kombinacija s tenisicama koja je preplavila društvene mreže. Iako nisu svi stvoreni za romantičnu vibru koju nam ove krpice šalju mi vjerujemo da će dominirati ovoga proljeća. U galeriji donosimo naših 10 favorita u koji su nam potaknuli maštu.