FOTO by Mango

Ljepota

Mango Mickey Mouse T-shirt majice jedva čekamo nositi ovo ljeto!

Antonija Andabak 02. srpnja 2021.

Naš favorit je Mickey majica s mornarskim uzorkom!

Svi se slažemo pri činjenici da nekoliko kvalitetnih T-shirt majica čini čuda u našoj privatnoj kolekciji odjeće. Taj jednostavan komad dovoljno je svestran da ga možete upotrebljavati i kombinirati s ostatkom vaše garderobe kroz cijelu godinu!

Zimi će fenomenalno poslužiti kao moderan komad ispod oversized ili strukiranog blejzera, dok je za ljeto dovoljno da ga birate uz maxi suknje, traper suknje, bermude ili lagani jeans.

Ono što nas posebno oduševljava pri izboru klasičnih majica jesu uzorci pri čemu ljeti, definitivno prednjače oni mornarskog uzorka u plavo-bijeloj varijanti, a kad svemu tome pridodamo mega popularan print Mickey Mousea, dobivamo najslađu verziju disneymanije koja je zaludjela fashionistice diljem svijeta, pa čak i one koji nikada nisu bili fanovi „dječjih“ motiva.

Trendovi su tu da takve stvari učine primamljivijima svim dobnim skupinama, a toj nas je ideji ovaj put približio Mango!

Mickey Mouse pamučna košulja – 129,90kn
Mickey Mouse pamučna košulja – 129,90kn

Jedan od najpopularnijih high street brendova, upotrebljava minimalizam kada je riječ o Mickey trendu i ne upotrebljava ga pošto-poto kako bi se popratio trendove.

U to smo se uvjerili kada su za sezonu jesen/zima, lansirali hudice s decentnim Mickey printom za kojim je nastala velika pomama. Mango je očito shvatio da je manje zapravo više pa je za ljetnu kolekciju izbacio tri majice s Mickey printom.

Mickey Mouse pamučna košulja – 129,90kn
Mickey Mouse pamučna košulja – 129,90kn

Sve tri su retro modela s dužim rukavima i visokim otvorom do vrata, dva modela su u prugastom izdanju od kojeg jedan na leđima ponosno nosi veliki Mickey Mouse print.

Rekli bismo da je ovo Mangova interpretacija ljetnog Mickey minimalizma kojem se neizmjerno veselimo!

Mickey Mouse pamučna košulja – 129,90kn
Mickey Mouse pamučna košulja – 129,90kn

Cijena majica je 129,90 kuna i možete ih naručiti unutar Mango web trgovine!