Mango lansirao 3u1 – ogrtač, pulover, pončo koji dolaze u 3 boje!

Viktoria Mikulić 09. rujna 2019.

Sivi, bijeli ili bež - koji će vas ugrijati ove jeseni i zime?

Vječna dilema čim zahladi – je li još rano upaliti grijanje? Hoću li smiješno izgledati u jakni i gležnjačama? Trebam li već otići u kupnju novih stvari ili da ipak još malo pričekam, možda stigne nešto bolje? Sve su to pitanja s kojima se susrećemo ovih dana. Mi vam nećemo soliti pamet jer najpametniji ste sami, stoga napravite onako kako se najbolje osjećate.

Mi vam tek možemo sugerirati što odjenuti tijekom kišnih, vjetrovitih dana…ovog vikenda napravili smo đir po Mangu i najviše od svega privukao nas je odjevni komad kojeg možemo nazvati ogrtačem, pončom i puloverom, kako god vas volja. Ovaj mekani novitet dolazi u dvije varijante, u ponudi su jedan kratki i dva duža modela.

Možete ih pronaći u tri boje – sivoj, bijeloj i bež, i koji god odabrali, budite uvjereni da će vas zaštititi od nadolazećih prehlada jer su napravljeni od ješavine organske vune. Ako se odlučite za jednog od ovih ljepotana, za duže ogrtače ćete morati izdvojiti 899,90 kuna, dok ćete kraći pronaći po cijeni od 699,90 kuna.

U kojeg biste se vi zabundali?