FOTO by Mango

Odjeća

Mango kombinezoni kao stvoreni za ljetnu romansu!

Una Lora Banjac 21. lipnja 2024.

Koji birate?

Ljeto nam je tu, a s njime ruku pod ruku dolazi lijepo vrijeme, osvježavajući sladoledi, ledeni kokteli, Jadransko more, sunčana plaža i lepršavi outfiti koji su kao stvoreni za romantične ljetne priče i avanture!

Ako za jedan high street brend sa sigurnošću možemo reći da jako voli ljetno razdoblje – onda je to nedvojbeno popularni i uvijek omiljeni Mango!

Mango

Mango je modna trgovina koja se gotovo uvijek može pohvaliti najupečatljivijim ljetnim favoritima kojima se svake sezone iznova veselimo te ih rado nosimo i kombiniramo s omiljenim pletenim šeširima, boho maramama i zanimljivim nakitom.

Mango

Ovog smo puta u našem Mangu pronašli dva lepršava kombinezona koja vrište ljeto!

Radi se o kombinezonima dugih lepršavih rukava i nogavica koji se vežu u struku za elegantan izgled.

Mango

Možemo birati između dvije različite boje među kojima se teško odlučiti za dražu – prva je kombinacija krem, tirkizne i ljubičaste, a druga kombinacija plave i zelene s tirkiznim detaljima.

Mango

Ovi se kombinezoni prekrasno slažu s ravnim ljetnim sandalama i cipelama na petu, a mi bismo ih najradije upotpunili zlatnim nakitom ili bisernom ogrlicom.

Ako su se i vama dopali naši favoriti, svakako ih škicnite u najbližoj Mango trgovini ili putem Mango službene stranice po cijeni od 99,99 EUR.