FOTO by Mango

Moda

Mango karirani komplet od tvida je adut za elegantni damski izgled u novoj sezoni

Krešimir Šustić 08. rujna 2020.

Suknja, topić i kardigan su glavne zvijezde ove modne priče

Iako je ljeto na izmaku, nova jesenska sezona jednako će biti zadivljujuća, zahvaljujući trendi i zavodljivim komadima koji su pristigli u trgovine i već nas neko vrijeme primamljuju i zovu u shopping.

Među klasičnim modelima odjeće i obuće koji su svojim izdanjima prilagođeni hladnijem vremenu, tu su i primjerci koje smo nosili na godišnjim odmorima uz obalu mora, no dolaze napravljeni od malo debljih materijala.

Top – 169,90 kn

Proljetos smo nosili komplete od topića, midi suknja ili hlača, u najtoplijoj sezoni nastupile su mini suknje i bralette topići, a kišovito godišnje doba nam donosi omiljeni spoj u kombinaciji s nezaobilaznim kardiganom.

Brend Mango u svoju ponudu artikala je ubacio upravo jedan takav za kojeg ne sumnjamo da će biti glavna zvijezda mnogih outfita i elegantnih damskih izdanja.

Suknja – 249,90 kn

Trodijelni komplet sastoji se od suknje, topića i kardigana, dolazi u krem boji s kariranim uzorkom, napravljen je od tvida, a svojom pojavom podsjeća na najpopularnije žensko odijelo modne kuće Chanel.

Savršen je za prijelazno razdoblje koje nas očekuje, a najlakše ga je spojiti sa salonkama kako bi se postigao pravi ženstveni look, te s upečatljivim modelom torbice i nakita.

Kardigan – 349,90 kn

Svaki dio može se nositi i zasebno, no sigurni smo u to da nam je svima potreban barem jedan takav primjerak u garderobi, neovisno o tome koji stil najviše preferiramo.