FOTO by Mango

Moda

Mango IT haljina s mašnom u dvije nijanse za sve buduće kume na vjenčanju!

Daria Lovrić 25. kolovoza 2023.

Glamurozno izdanje dostojno uloge koja je pred vama!

Godišnji odmori su završili, a mi se polako vraćamo našoj rutini. Iako se borimo s još jednim toplinskim valom i maštamo o barem još jednom vikendu na moru, pred nama je nekoliko važnih događaja. Rujanska vjenčanja jednako su popularna kao i ona proljetna jer nije prevruće, svi su odmorni i željni zabave.

Mango asimetrična haljina sa šljokicama 1
Mango asimetrična haljina sa šljokicama

Jedino što nam preostaje je pronalazak savršenog outfita. Ako i vi uskoro prisustvujete vjenčanju, posebice ako ste jedan od glavnih aktera poput kume ili djeveruša, nastavite čitati.

Mango asimetrična haljina sa šljokicama 3

Gošća ste na jesenskom vjenčanju i ne znate što obući?

Posebna prilika zaslužuje poseban outfit, a kako bi izgledali posebno, svečano i elegantno razmislite o dugoj haljini s upečatljivim detaljima. Kako bismo vam olakšali potragu, predstavljamo vam predivnu Mango haljinu sa šljokicama koja dolazi u dvije efektne nijanse.

Mango asimetrična haljina sa šljokicama 4

Šljokičasta Mango krasotica maxi je dužine i asimetričnog kroja. S prednje strane ima visoki prorez što joj daje dozu ženstvenosti, dok joj eye-catching mašna na desnom ramenu daje poseban zavodljivi štih.

Ovaj glamurozni primjerak dolazi u čarobnoj zelenoj i romantičnoj ružičastoj. Blagu prednost dajemo zelenom modelu koji vidimo uz lagane kovrče i zlatne sandale s visokom petom.

Ova haljina dio je Capsule kolekcije koja je izrađena i dizajnirana za najposebnije događaje i prigode. Cijena haljine iznosi 290€, a možete ju potražiti na prodajnom mjestu ili putem Mango web trgovine.