FOTO by Mango

Moda

Mango casual elegancija dolazi u dvije nježne boje!

Viktoria Mikulić 27. veljače 2023.

Ugodne za nošenje, trendi dizajna i u ljupkim bojama - cipele u kojima bismo provodili čitave dane!

Kada govorimo o proljetnoj obući, tenisice zaista nemaju konkurenciju. Svi jedva čekamo prve zrake sunca ne bismo li izvadili svoj bijeli par koji nosimo tijekom svih ležernih aktivnost. S druge strane sandale na petu jedan su od naših favorita za svečanija događanja, kao i poslovne sastanke.

A što ako bismo vam rekli da smo pronašli cipele koje su rezervirane za sve navedeno i u kojima ćete osjećati udobnost od jutra do mraka, od prvih dnevnih zadataka do večernjeg odlaska u kino ili kazalište…

mango cipele

Elegantne Mango cipele kao uvertira u najraskošnije doba godine!

Nove Mango cipele dolaze u dvije stylish boje – puderasto rozoj i bež nijansi koje se s lakoćom uklapaju u svaki outfit. Tko kaže da ravne cipele ne mogu izgledati jednako otmjeno poput štikli? Ove lakirane cipele u špic dolaze s predivnom kopčom na prednjoj strani, dok su iza otvorene i podsjećaju na natikače.

Ako ovog proljeća planirate u nešto investirati, nove Mango cipele primjerak su u koji vrijedi uložiti. Ne samo da ćete se osjećati poletno kamo god se uputili, već će vas poslužiti i narednih sezona, budući da je riječ o bezvremenskom modelu.

mango cipele

Nosive su uz poslovvna odijela, lepršave cvjetne haljine midi dizajna, kao i uz mini suknje, bluze, kombinezone, traperice i T-shirte.

Njihova cijena iznosi 45,99 €, a pronaći ih možete na mango.com/hr!