FOTO by Instagram @mango

Moda

Mango bezvremenska elegancija – trio rezerviran za sve prilike!

Viktoria Mikulić 23. svibnja 2023.

Kremasto bijeli top s detaljem ruže, palazzo crne hlače i sandale s ružom nepogrešiva su odjevna kombinacija…

Ove sezone ne prestajemo viđati velike cvjetove, kako na odjevnim komadima tako i modnim dodacima. Prigrlili smo ovaj trend čim se pojavio, a čini nam se da jednako razmišlja i Mango koji je upravo lansirao crne sandale s visokom potpeticom i maksi cvijetom. Kombinirajte ih s odgovarajućom torbom kako biste dali završni pečat svojoj modnoj kombinaciji.

Uz ljupki par sandala koji će biti u centru pozornosti, najbolje je nositi neutralne hlače poput palazzo hlača koje su sigurna oklada modne kombinacije za sve prigode.

Crna je u trendu za sezonu proljeće/ljeto 2023. i rezervirana je za sve one koji cijene bezvremensku klasiku.

Šećer na kraju, tu je i laskavi top s ovratnikom oko vrata i detaljem velikog cvijeta i odličnom završnom obradom. Elegantna je opcija koju je lako kombinirati kako sa suknjom tako i s hlačama. Ovaj je odjevni predmet izrađen u Maroku od talijanske tkanine koja ovom odjevnom predmetu omogućuje vrhunsku kvalitetu.

Hlače i top dio su limited edition capsule kolekcije odjevnih predmeta, izrađenih od najboljih tkanina i s velikom pažnjom u izradi uzoraka, kako bi se postigla najbolja završna obrada. Ova ekskluzivna kolekcija dizajnirana je za najposebnije događaje i prigode.

Ako volite jednostavnost i profinjeni look, onda svakako škicnite više detalja o ovim stylish sandalama, topu i palazzo hlačama.