FOTO by Mango

Moda

Mango bež heklana haljina za kojom su poludjele fashionistice!

Viktoria Šafranić 02. srpnja 2021.

Tenisice, natikače, sandale, gladijatorice - pristaje uz sve modele obuće!

Nekad nas najjednostavniji komadi najviše obore s nogu. Iako heklane odjevne predmete imamo naviku nositi zimi, high street brend Mango u ovom je materijalu pronašao inspiraciju za ljetnu kolekciju.

Heklane haljine također mogu biti prozračne te samim time idealne za nošenje u nadolazećim mjesecima. Nas, kao i mnoge druge trendsetterice oborila je s nogu bež haljina koja je zavladala Instagramom.

Nazvali bismo je klasikom koji je poželjno imati u ljetnom ormaru. Dužina do ispod koljena, V izrez i polo ovratnik, skrojena je baš po našoj mjeri.

Fashionistice su je predstavile u nekoliko različitih varijacija. Dok je jedna nosi kao casual look uz tenisice, druga influencerica je ovu heklanu haljinu iskombinirala uz udobne natikače, dok ju je treća izvrsno spojila uz japanke/ potpetice.

Model na Mango web trgovini ovu haljinu nosi uz cool gladijatorice u camel smeđoj boji. Ne znamo koja nam je kombinacija bolja.

U nastavku pogledajte njihove ideje za koje se nadamo da će vam biti inspiracija za kreiranje vlastitog looka:

Kako bismo podigli look na višu razinu, predlažemo nošenje istih uz neku efektnu torbicu poput cekera ili tote bag primjerka, a za finalan touch može vam poslužiti marama u kosi ili buket cvijeća u ruci.

Dobro je znati: Dio je Committed kolekcije koju čine proizvodi proizvedeni od održivih vlakana ili procesom koji smanjuje štetan utjecaj na okoliš.