FOTO by Netflix

Film

“Man vs. Bee” – Rowan Atkinson u borbi sa žuto crnim insektom…

admin 14. travnja 2022.

Urnebesna serija uskoro na Netflixu

Kako bi poboljšao i pojačao svoj program humorističnih serija Netflix se udružio s britanskim komičarem Rowanom Atkinsonom, poznatijim kao Mr. Bean i Johnny English.

Nova serija imena “Man vs. Bee” dolazi u 10 nastavaka i počinje s prikazivanjem 24. lipnja ove godine.

Foto: IMDb

Netflixova serija “Man vs. Bee” ponovo će spojiti Rowana Atkinsona s njegovim dugogodišnjim suradnikom Williamom Daviesom, a trilogija filma Johnny English samo je potvrda da dvojac radi odličan posao.

Netflix je izuzetno škrt u pogledu bilo kakvih detaljnih informacija o seriji, ali ipak su ponudili kratki sinopsis u jednoj rečenici koji glasi: “Čovjek koji je unajmljen da čuva luksuznu vilu i životinju u njoj sazna da se radi o pčeli. Tko će pobijediti i koja će pritom nepopravljiva šteta biti učinjena?”

Foto: Netflix

Ako je Rowan Atkinson u glavnoj ulozi potpuno je nebitna banalna radnja i sinopsis jer vjerujemo da njegov lik unosi smijeh u sve i svašta, pa čak i u seriju kojoj je radnja rat s insektom.

Snimanje serije krenulo je prošlog ljeta u Londonu, postprodukcija je pri kraju i prikazivanje je zakazano za 24. lipnja. Potvrđeno je da će se serija sastojati od 10 epizoda, a svaka epizoda traje 10 minuta

Foto: Netflix

Ovo je već provjeren recept kao i serija Mr Bean koja u vrlo kratkom vremenu može nasmijati velik broj ljudi. Nadamo se da će jednako tako biti i s novom serijom “Man vs. Bee”.