Promo

Mamma Mia! Here We Go Again u kinima!

PR 27. srpnja 2018.

Okupite svoje Mamma Mia društvo i zajedno otplešite u bajkovito ljeto kada je sve počelo!

Nakon gala pretpremijere sa zvijezdama filma pod zvjezdanim nebom u veličanstvenoj pulskoj Areni te premijernih prikazivanja na niz romantičnih ljetnih lokacija na otocima i obali, brod za bajkoviti otok ljubavi, pjesme i plesa od danas možete uloviti u svim kinima diljem Hrvatske!

Proteklih je dana Mamma Mia! Here We Go Again uzburkavao javnost od Pule do Dubrovnika. Na „morskim“ premijerama tražila se ne jedna nego desetci ulaznica više. Publika je rado sjedila na zidićima, klupicama, u travi i na kamenu, a potom nastavljala plesati na Abba-ine hitove do dugo u noć.

Splitsko Ljetno kino Bačvice već je za pretprodaje na raspored dodalo još jedan termin prikazivanja filma koji je potom rasprodan jednakom brzinom kao i prvi, a Hvarani još bruje o živopisnom filmskom spektaklu koji je prošlog tjedna na sveopće oduševljenje raspjevao njihovu Venerandu.

Lista se nastavlja, a film je tek od danas službeno u redovnoj distribuciji pa se i u nadolazećim danima očekuju krcate kino dvorane i brojni oduševljeni gledatelji.

Mamma Mia! Here We Go Again odvodi publiku na glazbeno putovanje naprijed-nazad u vrijeme, ispreplićući događaje iz prošlosti i sadašnjosti. Na bajkovitom otoku Kalokairi (kojeg u filmu „glumi“ naš Vis), Sophie se sprema za svečano otvorenje renoviranog hotela Bella Donna.

Našavši se „u majčinim cipelama“, pronalazi preostale dijelove slagalice o njezina tri oca i davnom ljetu kojeg je sve počelo, baš na tom mjestu na kojem se ona danas nalazi. Glazbena nas priča tada odvodi u 1979. godinu gdje su raspjevane Donna, Tanya, i Rosie upravo diplomirale na Oxfordu, a pred njima je ljeto koje će odrediti ostatak njihovih života…

U novom nastavku ponovno gledamo šarmantnu Amandu Seyfried (Sophie) i filmskog zaručnika Dominica Coopera (Sky), Meryl Streep (Donna), trojicu očeva Piercea Brosnana (Sam), Colina Firtha (Harry), i Stellana Skarsgårda (Bill), te Donnine prijateljice Christine Baranski (Tanya) i Julie Walters (Rosie). Mladu Donnu sada utjelovljuje mlada nada filmske scene, britanska glumica Lily James, dok Brosnanovog parnjaka, mladog Sama, utjelovljuje Jeremy Irvine. Hugh Skinner igra Firthovog Harryja u mladim danima, a mlađahnog Billa kojeg inače utjelovljuje Skarsgård, tumači glumac Josh Dylan.

Na oduševljenje publike, filmskoj se ekipi pridružuje i američka božica popa, pjevačica i glumica Cher u ulozi Ruby Sheridan, otuđene Donnine majke i Sophiene bake. Nova lica novog nastavka između ostalih su i Celia Imrie u ulozi prorektorice te Andy Garcia kao Fernando, voditelj hotela.

Sjetite se svega zbog čega volite film Mamma Mia!… Sve to vas očekuje i u nastavku Mamma Mia! Here We Go Again, s još više Abba-e, sunca, mora, ljubavi, iskrica, veselja, pjesme i plesa.

Za ovaj film koji svi žele pogledati i žele ga pogledati što prije, morat ćete se odreći „kampanjskih“ navika kad je riječ o kupovanju kino ulaznica i osigurati svoja mjesta u publici unaprijed! Okupite svoje Mamma Mia društvo i zajedno otplešite u bajkovito ljeto kada je sve počelo…

#mammamia IGRA DARIVANJA

U suradnji s Editus koncerti, dvije sretnice nagradit ćemo bijelim T-shirtima iz novog nastavka Mamma Mia! Here We Go Again! Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice bijelih T-shirta s natpisom Mamma Mia su Jadranka Nikpalj i Ruzica Grancic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.