FOTO by Saša Kopčok

Ljepota

MAMA – imenica koja nema zamjenicu! Organizirali smo Beauty Day powered by essence i Catrice!

Viktoria Mikulić 14. travnja 2022.

Mame ne bismo trebali slaviti samo na Majčin dan, već i u svakom drugom trenutku…

Sinoć, unutar Family Park igraonice u sklopu Westgate Shopping Cityja održao se mini uskršnji event posvećen mamama.

Pod pokroviteljstvom make up brendova Catrice i essence, organizirali smo Beauty day u kojem slavimo mame.

Na ovom događanju ususret Uskrsu sudjelovalo je 15 mama koje su mogle isprobati sve novitete ove cruelty free kozmetike (ne koriste se ispitivanja na životinjama i ne sadrže sastojke koji su proizvedeni od životinja).

Također, 91% Catrice i essence proizvoda su veganski. Ove kozmetike i njihovi sastojci biljnog su ili sintetičkog podrijetla.

Dok su mame uživale u lakiranju nokti, šminkanju i ostalim beauty poslasticama, njihova dječica zabavljala su se u sklopu igraonice i rođendaonice.

Potraga za pisanicama, bojanje uskršnjih motiva i još mnoštvo drugih zanimljivih sadržaja bilo je na raspolaganju mališanima, kako bi mame mogle bezbrižno uživati u svakom trenutku.

Na našoj radionici, poznate vizažistice upoznale su ih s malim tajnama svakodnevnog šminkanja, budući da se svi susrećemo s pitanjima: Kako se postiže smokey eyes? Na koji način se pravilno iscrtavaju obrve? Koje boje više stoje brinetama, a koje plavušama i crnkama?

Pod hashtagom #beautydaybyessencecatrice, cilj ove kampanje je da svakoj mami ukažemo na to koliko je bitno ono što radi. Na ovaj način smo im se pokušali odužiti i pokazati im koliko je vrijedno njihovo svakodnevno zalaganje.

Drugim riječima, htjeli smo da se mame osjećaju poput pravih zvijezda i na jedan dan iskuse sve blagodati slavnih osoba. Sve smo obilježili fotkama sretnih lica koja su izgledala sretno, svježe i odmorno.

Uz prigodan make up i najšarmantniji proljetni nail art, kao i ukusne delicije poput mini burgerčića, batata i uštipaka, mame i djeca nisu otišli praznih ruku.

Svaka mama na kraju ovog preduskršnjeg eventa dobila je goodie bag prepun essence i Catrice favorita, dok su dječica kući ponijeli mekane plišane zečiće i balone.

Nadamo se da je ovo samo jedan u nizu evenata kojima se posvećujemo određenoj skupini i time zajednici dokazujemo da je svaki pojedinac jednako važan, jer na kraju krajeva, ovih 30 osmijeha na licu vrjednije je od svega ostalog.