Make-up

Malu Wilz by ArtDeco kozmetika ekskluzivno u poznatom zagrebačkom beauty centru!

Viktoria Šafranić 20. studenoga 2017.

Med Or beauty centar odnedavno je u svoju ponudu uvrstio usluge profesionalnog šminkanja s premium kozmetikom

Malu Wilz – Još nekoliko dana dijeli nas od Nove godine, trenutka kada rezimiramo sve što smo napravili i postigli te stavljamo na listu popis ciljeva za iduće razdoblje pred nama.

U ovo blagdansko vrijeme, svi postajemo sentimentalni i darežljivi, a upravo tom prilikom Med-Or Beauty centar  pripremio je predivne božićne pakete, među kojima je i Malu Wilz kozmetika koja je dio njemačke grupacije ArtDeco. Poznata u cijelome svijetu, predstavlja nezaobilazan kozmetički brend koji trendsetterice naprosto obožavaju. Med-Or Beauty centar jedini je salon u Hrvatskoj koji trenutno ima ovu luksuznu kozmetiku.

Malu Wilz

Novogodišnja noć ipak je nešto posebno i svatko od nas će je proslaviti na svoj način, no gdje god bili, tu večer ćemo se ipak malo više potruditi oko outfita i kompletnog izgleda.

Iako se svatko od nas zna našminkati, barem jednu večer u godini zaslužujete se prepustiti vrhunskim vizažistima koji će istaknuti sve najljepše na vama, od šarmantnog osmijeha do atraktivnog pogleda.

Također, ne morate brinuti o postojanosti šminke jer će ista potrajati do ranih jutarnjih sati, a vi ćete bezbrižno uživati u odbrojavanju do Nove godine.

Med-Or Beauty centar nam je još pripremio Casmara i Guinot božićne setove za kućnu upotrebu i to po super popustima od 15% do čak 30%.

 

Ovi poklon paketi idealni su za sve koji posebnu pažnju posvećuju njezi lica i tijela. Također, tu su brojni tretmani koju su tijekom cijelog prosinca na popustu od 12%.

Još uvijek stignete prosinac učiniti čarobnim. Razmazite se barem pred kraj godine i dopustite si barem jedan dan luksuz kakav zaslužujete.

Detaljnije informacije o Med-Or Beauty centru  možete pronaći na njihovoj web ili Facebook stranici.

Beauty centar Med-Or

Vlaška 92, 10000 Zagreb

Mob: 099/ 295 0565