Natur

Malinca – prvi korak prema zdravom načinu života!

Viktoria Mikulić 01. rujna 2017.

Da li ste svjesni da je za bolju kvalitetu života potrebna zdrava prehrana?

Vlasnice Malince su Andreja i Nastja koje su svoj poduzetnički put započele prije 4 godine. Za osnivanje firme su se odlučile jer su prepoznale problem netočnih informacija o zdravom način života za kojeg su bile sigurne da ga mogu riješiti i s drugim pristupom.

Tako su napravile online trgovinu sa zdravom prehranom i proizvodima za zdrav životni stil kao i portal koji posjetiteljima nudi sve na jednom mjestu (zdrave recepte i proizvode za zdrav život i gibanje).

Trenutno ekipu Malince sastavlja 5 cura. Prisutne su na hrvatskom i slovenskom tržištu. Ove godine imaju plan proširiti se na njemačko i austrijsko tržište. U ponudi imaju više od 1000 proizvoda i od toga 244 pod vlastitom markom Malinca. Surađuju s 50 različitih proizvođača i poljoprivrednika, fokus stavljaju na kvalitetne i ekološko proizvedene proizvode. Sretne dobitnice Malinca Mixa za ljepotu su Janja Marijanović, Martina Antunović i Dejana Franjević. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.

U Malincinoj ostavi možete naći:

  • prehrambene proizvode iz ekološkog uzgoja (svježe mljeveno brašno, pahuljice, kavu, čajeve, suho voće, sjemenke, super hranu, zdrave zaslađivače, ulja i maslace, 100% kakao, sirovu čokoladu, domaće tjestenine, začine i slično),
  • prirodnu, organsku kozmetiku, zato što svojoj koži moraš priuštiti samo najbolje,
    sportsku prehranu i odjeću,
  • organska gnojiva i zemlju da možeš pripremiti vrt za dolazeću jesen i zimu,
  • ručno napravljen nakit – narukvice, prstene, ogrlice.

Među najprodavanije proizvode spadaju: MSM – mineral ljepote, bio psilium, bio 100% kakao, bio weight loss mix, glinena maska za lice i mix za ljepotu.

 

#lepotna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Malinca, tri sretnice nagradit ćemo s Mixom za ljepotu od 200g. Mix za ljepotu je kombinacija MSM-ja (minerala ljepote) i camu camu-a. Kombinacija koja pomaže pri uravnoteženju hormona i jačanju imunološkog sustava.

Također pomaže postizanju i očuvanju zdravlja kose, noktiju i kože. Detalje igre uskoro možeš pronaći na našoj Facebook stranici.