FOTO by conalco.de / Instagram @hungryhorsekeymaster

Dom

Malibu Strawberry – osvježavajući voćni liker od jagode s karipskim rumom raj je za naša nepca!

Daria Lovrić 22. svibnja 2023.

Najbolji ljetni okusi u jednoj boci! Jedva čekamo kušati!

Napokon je zatoplilo, a mi već maštamo o nepreglednim plažama, raskošnom plavetnilu, sitnom mekanom pijesku i ukusnim koktelima koji nam miluju nepce. Znamo da je pred nama poduži period do početka godišnjeg odmora, međutim veselimo se produženim vikendima koje ćemo provesti kao da je godišnji već započeo.

Roštilji, zabave uz bazen i vrtni partiji bolji su uz omiljene okuse hladnih koktela, a kako bi vaša nadolazeća zabava bila što bolja, hitno nabavite novitet koji će vaši gosti obožavati.

Malibu Rum s okusom jagode priziva ljetne dane

Malibu je jedinstveno piće proizvedeno od visokokvalitetnog ruma i ekstrakta kokosa. Ovaj prepoznatljivi liker prvenstveno je bio proizveden od voćnih rakija, aromatiziran rumom i kokosom na otoku Curaçao.

Kasnije je proizvodnja preseljena na Barbados, a proizvodi se već više od 350 godina. Ovaj rum je lak i nježan, a osim što se može piti samostalno, jedan je od naših omiljenih sastojaka za pripremu koktela.

Na naše oduševljenje, stiže nam još jedno egzotično izdanje poznatog likera, a riječ je o verziji s okusom jagode.

Voćni nalet likera od jagode pomiješan s glatkim karipskim rumom donosi karipsku atmosferu i egzotiku u naše krajeve i vašu privatnu zabavu. Uz novi Malibu Strawberry okusite najbolje od ljeta i oplemenite svoja pića voćno-slatkom notom.

Malibu Strawberry 1
Malibu Strawberry

Ovaj novitet stigao je u Njemačku, stoga kontaktirajte svoju rođakinju, prijateljicu ili nekog drugog člana obitelji koji živi u Njemačkoj i pripremite zalihe sve dok ne ugleda svjetlo dana i na našim policama.

Cijena Malibu Strawberry likera iznosi 13,59 €, a dolazi u staklenoj boci od 0,7 l.