FOTO by Instagram @vetgezelligeten

Iće & piće

Malibu i Baileys praline transportiraju nas u ljetne dane!

Viktoria Mikulić 01. veljače 2024.

Nemojte nam zamjeriti, ali mi bismo sada najradije kratili vrijeme na pješčanoj plaži i uživali u omiljenim koktelima i ovim pralinama...

Svjesni smo da e još uvijek zima i da nas do ljeta dijeli nekoliko mjeseci. Također, znamo da ne smijemo pretjerivati s predstavljanjem ljetnih favorita budući da još nije stiglo ni proljeće. Ipak, znamo da vas ma gomila koji maštaju o moru, suncu, kupanju i godišnjem odmoru i koji nisu na TI sa skijanjem i snijegom.

Ako ste i vi obožavatelji vitamina SEA, dopustite da vam predstavimo slatke delicije koje smo pronašli na Instagramu, a koje bi mogle zazveseliti sve ljubitelje Baileysa i Malibua. Nerijetko ljeti pijemo koktelu upravo s dozom ovih likera, stoga smo sigurni da će vas razveseliti praline koje dolaze s okusom omiljenih likera.

Zamislite sočan sladoled od vanilije prožet Baileysom, umočen u hrskavu belgijsku mliječnu čokoladu, s punjenjem od irske kreme. O da, praline koje smo pronašli rezervirane su i za ona najistančanija nepca. Ako vam je potrebno još malo slatkoga u mislima i koliko god voljeli mliječnu čokoladu, bijela vam je draža, onda nastavite čitati dalje.

Druge, jednako slasne praline napravljene su od sladoleda prožetog ikoničnim okusom Malibua – kokosom i rumom s osvježavajućim punjenjem ananasa i ruma. Obložene su hrskavom belgijskom bijelom čokoladom i posute kokosom.

Ljeto je još daleko, ali nas ovakvi deserti asociraju na najbezbrižnije godišnje doba i odmah smo nekako sretniji, a nadamo se da ćemo i u vama pobuditi iste osjećaje.