FOTO by Instagram @ivana_vida

Poznati

Maleni bosonogi dječačić s Eura danas je pravi plavokosi šarmer

admin 16. kolovoza 2021.

Duga plava kosa - baš poput tatine!

Svi će sigurno pamtiti 2018. godinu kao godinu kada smo osvojili srebro na nogometnom Svjetskom u Rusiji, u kojoj su naši Vatreni svojim igrama osvojili simpatije cijelog svijeta.

Kako je 2018. bila godina bez pandemije, tribine su bile pune, a naše su nogometaše bodrile njihove djevojke, supruge, djeca…

Od svih koji su bili dio ruske priče, najveću pozornost uzimao je maleni David, sin Domagoja i Ivane Vide.

Slika u kojoj maleni David bosonog trči preko terena tati u zagrljaj obišla je svijet, a uz sliku Šime Vrsaljka sa zastavom na centru igrališta možemo reći da je to slika čitavog prvenstva.

I nakon prvenstva nogometaši su dugo bili u fokusu, zbog čega je ta prekrasna bajka trajala čitavu godinu.

Danas, tri godine kasnije još uvijek se sjećamo uspjeha Vatrenih i spektakularnog dočeka u Zagrebu koji će se pamtiti čitav život. Neki akteri te nogometne bajke su se umirovili, dok drugi čekaju priliku da taj uspjeh ponove, a Katar 2022. godine savršena je prilika za to.

Jedan od igrača koji će pokušati ponoviti taj uspjeh je i Domagoj Vida koji će sigurno opet imati veliku podršku s tribina Ivane i malenog Davida. No, prošle su tri godine i maleni bosonogi David koji nam je prije tri godine rastopio srca, sada je odrastao u pravog zavodnika.

Foto: Instagram @ivana_vida

Dugačka plava kosa baš poput tatine i sunčane naočale u maniri pravog šarmera bit će novi outfit jednog od naših najvatrenijih navijača.

Preslatku fotografiju s Davidom u zagrljaju na svom je Instagramu podijelila Ivana Vida i predstavila svijetu budućeg plavokosog zavodnika.