FOTO by Instagram

Zabava

Malene tetovaže za najveće ljubitelje životinja!

Antonija Andabak 21. kolovoza 2020.

Neka vaša prva tetovaža budu šapice, krila ili neka druga ideja iz životinjskog carstva koju ćete pronaći u bogatoj galeriji!

Pronaći nešto dovoljno značajno kada je riječ o tetovaži, nekada nije lak zadatak, rekli bismo da je isti veoma izazovan, osobito ako vam je to prva tetovaža. Mnoge osobe koje se prvi put tetoviraju, svjesne su da neće stati na jednoj, ali prva se pamti, zar ne?

Osobu koja ponosno pokaže svoju tetovažu, često pitaju imali li ista neko značenje, a odgovor je najčešće potvrdan, iako znamo da poneke tetovaže nastanu iz puke zabave, znatiženje pa čak i oklade, no i to je zanimljiv način za prepričavanje unucima kako je tetovaža nastala!

Za one koji svoju tetovažu žele posvetiti nekome posebnom, to mogu napraviti jednim decentnim mini trajnim ukrasom za tijelo za koju znaju samo oni! To su one tetovaže koje imaju dubinu, povijest, priču ali i budućnost. Danas smo vam odlučili približiti permanentni ukras koji je posvećen ljubiteljima životinja, a kojih je svakim danom sve više!

Ove malene “animal” tetovaže dokazuju da je manje više, osiguravajući vam mnoštvo slika i inspiracija za one koji imaju životinje i vezani su za njih, ali i za one koji tek planiraju biti ponosni vlasnici ljubimca, pa zašto ne biste išli obrnutim redosljedom!

Bilo da tražite dizajn koji vas podsjeća na vašu “bebu” ili želite da to bude hommage životinji koju volite, ove tetovaže su moderne, minimalnističkog stila i jednostavno slatke! Checkcirajte našu bogatu galeriju slika!