FOTO by Instagram @elladvornik

Kids

Malena Lumi u Kik outfitu od 49,90 kuna zasjenjuje i Medu Brundu

Krešimir Šustić 02. listopada 2020.

Baš poput najslađe eskimske bebe...

Ako nas nešto može raznježiti, onda su to definitivno slike preslatkih malenih bića, beba, koje nas svojom pojavom ne mogu ostaviti ravnodušnima.

Na društvenim mrežama svakodnevno možemo vidjeti bezbroj fotografija na kojima roditelji ponosno pokazuju svoje najmlađe članove obitelji u izdanjima koja nas doslovno rastope.

Među takvima je i naša najpopularnija influencerica i blogerica, Ella Dvornik, ponosna majka dviju djevojčica koje oduzimaju svu pažnju pojavom na Instagram fotkama.

Starija Balie, često nas nasmije svojom osobnošću i grimasama koje nas podsjećaju na Ellu u mlađim danima, no ovoga puta u centru pozornosti je ipak njezina mlađa sestrica Lumi.

Dolaskom hladnijih dana, bitno je bebe zatopliti u svakom trenutku, stoga za njih odabiremo samo one najslađe i najbolje stvari u kojima se osjećaju udobno.

Tako je sedmomjesečna djevojčica sa zadovoljstvom pozirala svojoj mami u neodoljivom bijelom medo outfitu iz trgovine Kik koji je totalno fluffy i prigodan za niže temperature.

Ella je uz sliku napisala: “Ja ne mogu od ove slatkoće, dajem joj sve lajkove ovoga svijeta! Lumi u Kik Hrvatska medo outfitu.”

Isti takav primjerak smo pronašli na LINKU web shopa spomenutog brenda, a dobra vijest je da se trenutno nalazi na popustu i košta samo 49,90 kuna.

Vesela obitelj je nedavno odmarala u hotelu Amarin u Istri, no kako vidimo, vratili su se u Zagreb u nove životne i poslovne pobjede.