FOTO by 20th Television

Zabava

Malcolm u sredini – reunion obitelji kojoj smo plakali od smijeha

Krešimir Šustić 04. kolovoza 2020.

Jedva čekamo vidjeti kako glavni glumci izgledaju 14. godina od prikazivanja zadnje epizode!

Mnogima je 2020. zbog svog neočekivanog početka zabilježena kao jedna od najgorih godina, no mi se uvijek trudimo pronaći sitnice koje će je barem malo uljepšati.

Filmska industrija je stala s radom, kao i kino dvorane, no moderna tehnologija i kreativnost redatelja omogućuju nam da i dalje bezbrižno uživamo u omiljenim blockbusterima.

Mnoštvo omiljenih serija uz koje smo se smijali do suza, ali i plakali, posljednjih nekoliko godina vraćaju nam se na male ekrane, makar to u većini slučajeva bila samo jedna epizoda koja je namijenjena humanitarnim akcijama.

Okupljanje originalne postave glumaca komedije “Malcolm u sredini” povodom proslave 20-e godišnjice od prve epizode, desit će se ove subote, a to nam je najavio popularni glumac koji se proslavio ulogom oca petorice dječaka.

Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju ispod koje je najavio druženje likova, čiji će prihod biti doniran organizaciji koja nudi besplatne stomatološke preglede potrebitoj skupini građana.

Objasnio je da se cijela glumačka skupina okuplja na Zoom-u kako bi glavni akteri pročitali prvu epizodu koja je emitirana 9. siječnja 2000., te je predstavila sve likove i pratila Malcolmove borbe i strahove.

Iako se ne radi o novoj sezoni, jedva čekamo vidjeti kako danas izgledaju Malcolm, Reese, Dewey, Francis i naravno nepopustljiva Lois koja nas je nasmijavala do suza svojim histeričnim ispadima.