Film

Malci 4: Pogledajte trailer u kojem Gru dobiva prinovu u obitelji

admin 29. siječnja 2024.

Will Ferrell i Sofia Vergara daju glas novim negativcima

Vraćaju nam se omiljeni Malci i Gru, a produkcijske kuće Universal i Illumination upravo su objavili prvi trailer za film originalnog imena “Despicable Me 4“.

Radnja četvrtog nastavka nadovezuje se na popularnu animiranu franšizu koja prati superzlikovca Grua koji mijenja svoj karakter i pokušava činiti dobro.

Osim standardne postave glasova iz prva tri nastavka, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Chris Renaud, Dana Gaier, Pierre Coffin, dolaze nam i neki novi.

Tako će četvrti nastavak predstaviti i neke nove likove kojima će glasove dati Will Ferrell, Joey King, Sofia Vergara, Stephen Colbert, Chloe Fineman i Madison Polan.

Ferrell će dati glas Gruovoj novoj neprijateljici Maxime Le Mal, dok Vergara glumi Maximeovu “femme fatale” djevojku Valentinu.

U prvom nastavku Gru je posvojio tri kćeri, dok je u drugom pronašao ljubav s Lucy Wilde. U trećem nastavku Gru je doživio šokantno otkriće u pronalasku svog davno izgubljenog brata blizanca Drua.

U četvrtom nastavku Gru i Lucy poželjet će dobrodošlicu novoj prinovi u obitelji, svom sinu Gru Jr.

Dio uspjeha prve franšize sigurno se može pripisati i njezinim najupečatljivijim likovima, žutim Minionima koji govore minionski. Ovi ljupki Minioni služe kao Gruovi “pomoćnici”, ali njihova popularnost donijela je i neke nove naslove poput “Minions” i “Minions: The Rise of Gru“.

Pogledajte trailer i strpite se do 3. srpnja ove godine kada će ovaj animirani film doživjeti svoju kino premijeru.