FOTO by Mohito

Moda

Mala crna haljina – Mohito čipkasti novitet moramo imati u ormaru!

Viktoria Mikulić 14. studenoga 2022.

Naša garderoba bila bi nepotpuna bez ovog bezvremenskog klasika…

Baš kao što ljeto ne možemo zamisliti bez bijele haljine, tako nam je zima nezamisliva bez crne. Koliko god volimo i neke jače, upečatljive nijanse, crna boja najviše zrači elegancijom i profinjenošću.

Crna haljina je klasik koji možemo odjenuti za bezbroj prilika, kada ne znamo što odjenuti, kada želimo ostaviti dobar dojam, kada nismo sigurni kakav je dress code, crna haljina izvrsno će se uklopiti u svaku od ovih situacija. Drugim riječima, s njom ne možemo pogriješiti.

mohito crna haljina

Mohito je high street brend koji nas uvijek šarmira trendi komadima, među kojima je svoje mjesto pronašla mini crna haljina. Jedan od najzastupljenijih materijala kojem se svake zime rado vraćamo je čipka i upravo ona krasi novu Mohito haljinu.

Seksi i elegantno – čipka u bezvremenskoj crnoj apsolutni je klasik koji obožavamo!

Modeli na njihovoj službenoj web trgovini nosi je uz crne čizme – iznad koljena i gležnjače te moramo priznati da obje verzije odlično pristaju na ovu kombinaciju. Mi bismo k tome dodali i crveni ruž te crvenu clutch torbicu za večernji look.

Ovaj novitet dolazi s dugim rukavima, kopča se na gumbiće i veže u struku, a cijena istog iznosi 299,90 kuna.

mohito crna haljina

Ako i vi za kraj godine uz sebe želite imati haljinu koju ćete moći nositi nebrojeno puta, onda biste svakako trebali škicnuti Mohito haljinu putem njihove online trgovine.