FOTO by Poliklinika Lohuis Filipović

Ljepota

Makeoveri koji su promijenili život ovim hrabrim ljudima!

PR 07. prosinca 2022.

Promjene koje su im promijenile život i zbog kojih više ne skidaju osmijeh s lica, djelo su renomirane poliklinike Lohuis Filipović

Plastična i estetska kirurgija je puno više od pukog uljepšavanja određenog dijela tijela. Ono što kirurgija nudi je poboljšanje kvalitete života, možda priliku za potpuno novi početak života. Upravo je to nit vodilja Ekstremnih makeovera Nove TV na čelu s timom Poliklinike Lohuis Filipović.

Pokazati promjene koje ljudi doživljavaju kada ispravi neki nedostatak na tijelu i licu koji ima je bio prepreka u mnogim situacijama u životu. Nekima je to manjak samopouzdanja, nekim trauma izrugivanja u djetinjstvu – cilj je svakako da nakon operacije dožive život na jedan drukčiji način – od poslovnih prilika do ljubavnih i drugih.

Upravo je ta humana strana kirurgije, ta promjena kvalitete života ono što me privuklo toj grani kirurgije. Vratiti nekom osmjeh na lice i samopouzdanje je neprocjenjivo. Željeli smo pokazati da kirurgija može biti prirodna s dugotrajnim dobrim rezultatima. Nove tehnike operiranja i kombiniranje raznih tehnika je ključ vrhunske kirurgije.

MARINA

Marina Mijatović je lice serije makeovera koje smo radili u suradnji s IN magazinom Nove TV. Javila nam se zbog problema s disanjem uz želju da nos i estetski korigira.

Jeste li čuli za piezo rinoplastiku – Rinoplastiku 21. stoljeća?

Među najnaprednijim tehnikama prezervacijske rinoplastike posebno se ističe ULTRAZVUČNA PIEZO RINOPLASTIKA, koja je iz temelja promijenila načine oblikovanja nosa. Dr.sc Boris Filipović i dr.sc Peter Lohuis  su predložili da uz korekciju nosa naprave i kirurško podizanje usnice kako bi dodatno pomladili konture njenog lica.

Nakon oporavka, Marinu smo još malo osvježili uz pomoć botoksa i dermalnog filera. Zahvalni smo ovoj prekrasnoj ženi što nam je povjerila svoje lice.

DRAGINJA

Draginja se prijavila na InMagazin-ov makeover zbog nezadovoljstva izgledom svog nosa što ju je mučilo godinama.

U dogovoru s našim kirurzima, odlučila je dodatno pomladiti svoj izgled inovativnom tehnikom deep plane facelifta u kombinaciji s podizanjem vrata i korekcijom donjih kapaka. Kombinacija ovih kirurških tehnika je rezultirala prirodnim izgledom koji će trajati još dugo godina nakon zahvata. Zahvalni smo Draginji što nam je povjerila svoje lice a ponosni što je zadovoljna svojim novim izgledom.

NEDJELJKO

Nedjeljko nam se obratio nakon dugogodišnje borbe s intenzivnim glavoboljama, disanjem i hrkanjem. Nakon detaljnog pregleda, rješenje je bila kirurgija glavobolje dekompresijom živaca, poznatija kao kirurgija migrene i operacija sinusa kako bi se dišni putevi oslobodili.

Upravo suradnički pristup je ključ uspješne dijagnoze i MULTI-MODALNE TERAPIJE MIGRENE. Minimalno invazivnom operacijom migrene, Nedjeljku smo pomogli i zauvijek riješili problem učestalih glavobolja, dok smo rinoplastikom riješili zauvijek probleme s disanjem.

MLADENKA

Mladenka je jedna od dobitnica TV MAKEOVER – a. Želja joj je bila poboljšati izgled klempavih uški koji ju je mučio čitavog života te poboljšati disanje i estetski izgled nosa, ali i cijelog lica i tijela.

Željela je prirodan i ne-operiran izgled. U njezinom slučaju izvedeni su otoplastika, prezervacijska rinoplastika, Deep Plane Liplift, Facetite by InMode i Baby Botox. Kombinacija ovih kirurških tehnika je rezultirala prirodnim izgledom koji će trajati još dugo godina nakon zahvata.

Cilj projekta humanitarnog makeovera je promijeniti život kandidata na bolje. Humanitarni makeover LF poliklinike omogućava običnim ljudima s različitim životnim stilovima iz različitih regija Hrvatske da poboljšaju svoje zdravstveno stanje, a samim time i cjelokupni izgled, te dožive pozitivnu promjenu u životu.

Cilj ovakvih projekata je omogućiti im novi, svježi početak!

Više detalja o poliklinici Louis Filipović saznajte putem njihove web stranice, a za sve novosti zapratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.