FOTO by Furla

Moda

Mak i lavanda – nove Furla torbice u cvjetnom ruhu!

Viktoria Mikulić 24. kolovoza 2022.

Furla noviteti pravo su osvježenje koje će odagnati jesensko sivilo!

O ljubavi između žena i torbica mogli bi se pisati romani, ta međusobna povezanost jednostavno je neraskidiva. Baš kao što muškarci lude za nogometom, tako pripadnice nježnijeg spola dan ne mogu zamisliti bez omiljenog modnog dodatka.

Furla jesenske torbe

Torba nije samo praktična stvarčica, već modna suputnica koja nas prati tijekom svih dnevnih aktivnosti.

Danas možemo pronaći pregršt različitih modela, no ako želite kvalitetnu torbicu s atraktivnim dizajnom, koju ćete godinama moći nositi uz mnoštvo odjevnih kombinacija, dopustite da vas upoznamo s novom Furla kolekcijom za jesen 2022. koju upotpunjuje cvjetni uzorak.

Mak i lavanda igraju glavnu ulogu na ovim chic modnim detaljima.

Furla jesenske torbe

Furla torbe s wow efektom!

Furla 1927 je mala torbica izrađena od teksturirane Ares kože s mini uzorkom lavande i maka. Dodatak ima remen s lancem koji omogućuje nošenje na ramenu ili preko tijela.

Okretno zatvaranje s logotipom Furla ugraviranim na prednjoj strani daje torbi jedinstveni touch.

Uz mini model, u ponudi su i malo prostraniji primjerci prigodni za špaciranje gradom, romantičnu večeru ili poslovni sastanak.

Nova Furla kolekcija torbica za jesen 2022.

Mramorni efekti, pletene ručke i moderna mješavina tkanine i kože: otkrijte dizajn Furla 1927 s novim odvažnim kombinacijama.

Ako se želite istaknuti u masi i odagnati rujansko i listopadsko sivilo, s ovim modelima bit ćete glavna atrakcija kamo god se uputili.

Furla novitete možete pronaći na službenoj web stranici!