Poznati

Maja Šuput zasjenila i finaliste Supertalenta!

Tina Turuk 17. prosinca 2018.

Poznata pjevačica opet ukrala pozornost!

Naša simpatična i vrckava pjevačica, poznata po svojim „ludim“, sexy, ponekad i ekstravagantnim kombinacijama, ovog je puta, u finalu Supertalenta, pošteno plijenila pažnju – kako svih prisutnih, tako i gledatelja.

Voditelji su predstavili suce, a Davor Bilman, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić su pojedinačno izašli i došetali do stola za žiri. S druge strane, Maja se, s obzirom na nedavni lom noge, i dalje „štedi“, tako da je ona dočekala početak emisije sjedeći na stolu, mašući, i naravno, pokazujući svoju raskošnu crvenu haljinu od tila.

Naime, za haljinu Maje Šuput potrošeno je 50 metara materijala. Haljinu je dizajnirao Majin najbolji prijatelj i dugogodišnji stilist, Marko Grubnić. Uz to nosila je metalik zelene visoke čizme, a kosa joj je bila podignuta u punđu.

Pobjedu u Supertalentu odnio je slijepi mladić Denis Barta, što je izazvalo burne reakcije od strane dijela gledatelja. Pobjednik će navodno novac donirati u humanitarne svrhe, što ga s obzirom na njegovu tešku životnu priču, čini još većim!