FOTO by Instagram @mihanomomosa / @majasuput

Poznati

Maja Šuput zablistala u predivnoj haljini na vjenčanju Luke Cindrića

Daria Lovrić 11. srpnja 2022.

Očarala sve prisutne modnim odabirom i zabavljala ekipu dugo u noć...

Hrvatski rukometaš Luka Cindrić vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Larom Stipetić u Ogulinu. Inače, ljubav Luke i Lare traje još od srednjoškolskih dana, a u srpnju 2020. godine postali su i roditelji djevojčice Alise.

Među svadbenim uzvanicima bili su članovi obitelji, uži krug prijatelja te Lukini kolege Marin Šipić, Filip Ivić i Blaž Janc. Za dobru atmosferu pobrinula se pjevačica Maja Šuput koje je podijelila i neke snimke na svom Instagram profilu.

Maja Šuput očarala odjevnom kombinacijom

Ono što nas je posebice oduševilo je Majin modni odabir. Pjevačica je zablistala u atraktivnoj pink haljini s potpisom Mihana Momose.

Modni virtuoz Mihano Momosa, čije su kreacije već davnih dana osvojile žene raznih generacija, ukusa i stilova, svojim dizajnom oduševio je Maju, ali i pjevačicu Ninu Badrić. Pop pjevačica nedavno je zablistala u predivnoj haljini Mihana Momose na proslavi svog 50. rođendana.

Jarko ružičasta kratka haljina s potpisom srpskog modnog brenda, golih ramena s velikim neobičnim cvjetnim ukrasom na prsima, privukla je pažnju i naglasila njezinu ljepotu. Maja je haljinu uparila s velikim naušnicama s kristalićima u obliku zvijezde i kratkom ravnom frizurom.

Maja publiku već godinama oduševljava svojim efektnim i upečatljivim modnim kombinacijama. Donedavno, smo je viđali u showu „Ples sa zvijezdama“ gdje nas je svakodnevno očaravala istančanim ukusom za modu.

Nedavno su snimane i epizode nove sezone popularnog showa Nove TV „Supertalent“ u kojem je već godinama članica stručnog žirija. Vjerujemo da ćemo ju nastaviti viđati u upečatljivim modnim izdanjima jer joj odlično stoje i ona ih zna isfurati na pravi način.