FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Maja Šuput na spektakularan način otkrila spol djeteta! Čestitamo!

admin 17. prosinca 2020.

Očekuje li dječaka ili djevojčicu, otkrili su baloni...

Maja Šuput, jedna od naših najpoznatijih pjevačica uistinu je nesvakidašnja žena. Iako je nedavno navršila 41. godinu, ona izgleda znatno mlađe, a jednako tako i zrači.

Je li to zbog njezinog pozitivnog pristupa prema životu ili jednostavno pojave koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, jedno je sigurno – ova divna plavuša zna kako privući pažnju obožavatelja.

Nakon famoznog vjenčanja koje se odvilo prošle godine na luksuznoj Stanciji Meneghetti, 2020.-a je za sretan par također bila popraćena lijepim vijestima. Prije nekoliko mjeseci saznali smo da Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov očekuju prvo dijete, a upravo nam je putem emotivnog videa otkrila je li riječ o djevojčici i dječaku.

Kao i uvijek, spektakularnom objavom na svom Instagram profilu gdje ona i suprug otvaraju kutiju s balonima, dala nam je do znanja da je riječ o dječaku.

Širok osmijeh na njihovim licima govori sve i vrijedan je više od tisuću riječi. U nešto više od sat vremena, objava je prikupila preko 73 000 pregleda, a netom iza su uslijedile i čestitke upućene sretnom paru, od kolega s estrade do njihovih vjernih pratitelja…

Želimo ovim golupčićima što više ovakvih lijepih trenutaka, koji svima pomalo nedostaju u ovoj godini.

Iako je 2020.-a uistinu turbulentna i iz dana u dan ne znamo što nas očekuje, Maja Šuput pravi je primjer da nikada ne smijemo odustati od svojih snova, te baš u ovim teškim trenucima ustrajati još više…