FOTO by Instagram/ @majasuput

Poznati

Maja Šuput konačno otkrila ime sina!

admin 27. ožujka 2021.

Želja joj se ispunila: njen sin doista ne nosi "obično" ime!

Tko čeka, taj i dočeka! Rekli bismo nakon što smo kao svaki marljivi novinari budno čekali objavu u kojoj popularna pjevačica otkriva ime prvorođenog sina!

Šalu na stranu, no istina je da je pjevačica podigla dosta prašine nakon izjave da joj sin neće imati “obično” ime te da će se ona i suprug Nenad Tatarinov potruditi dati djetetu ono “svjetsko”: zvučno i pamtljivo! Stigao je trenutak da upoznate dječaka po imenu Bloom Tatarinov!

Dječak bujne tamne kosice zbog koje su se raznježila mnoga srca, čak i onih koji i nisu pratitelji lika i djela Maje Šuput, rođen je prije deset dana i već je postao internet senzacija zahvaljujući svojim roditeljima. Čak je i Maja u objavi priznala da smo mjesecima, htjeli to ili ne, čitali apsolutno sve o njoj prije, za vrijeme i nakon trudnoće.

Kako je na svom Instagram profilu napisala, ona i Nenad presretni su zbog rođenja malenog Blooma, te kako piše: “stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i s osmjehom u glasu!“. Kao i svaki roditelji, svoje dijete vole najviše na svijetu, a Maja je izjavila da će svoje obaveze ostaviti po strani kako bi proveli što više vremena sa svojim dječačićem.

Već je najavila kako će maleni biti u centru pozornosti mnogih tuluma i veselja, a kako i ne bi kada je njegova mama Maja poznata po veselim nastupima i neosporivom podizanju atmosfere gdje god se pojavila. Priznala ili ne, Maja se vjerojatno nada da će Bloom “pokupiti” gene na nju i biti pravi mali veseljak, a o tome ćete čini se, zasigurno još čitati!