FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Maja Šuput je trudna! Čestitamo budućim roditeljima

Krešimir Šustić 07. listopada 2020.

Objavom na Instagramu, pjevačica je objavila sretnu vijest da će na proljeće postati mama

Maja Šuput Tatarinov je svima poznata kao simpatična pjevačica bez koje ne može proći nijedna dobra fešta jer svojom energijom na noge diže čak i one koji se ne vole zabavljati.

Naime, danas je odlučila podijeliti sretnu vijest s javnosti, koja je oduševila njezine vjerne pratitelje na društvenim mrežama.

Malena obitelj uskoro će postati bogatija za novog člana koji će još više upotpuniti njihovu sreću.

Baš kao i svaki put, potrudila se dočarati beskrajnu sreću fotografijama s upečatljivom dekoracijom i balonima. Sretna vijest o trudnoći je sasvim očekivano oduševila mnoge i proširila se brzinom munje internetom.

Uz objavu je stavila tekst: “Iznenađenjeeeee! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih . Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu ali prepunu ljubavi obitelj , dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za nas svemir. Malo je reći da smo oboje u “7 . nebu ” i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću… Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas . Wish us luck!”.

Jednu bitnu informaciju ipak je zadržala za sebe i supruga Nenada te mnoge ostavila u neizvjesnosti, no iako nije otkrila spol, već su počela nagađanja hoće li roditi djevojčicu ili dječaka.

Par se vjenčao u svibnju prošle godine u tajnosti, te im se napokon ostvarila velika želja da postanu roditelji i prošire svoju malenu obitelj.

Budućim roditeljima želimo puno sreće i divnih trenutaka s njihovom malenom srećicom koja će na proljeće stići na svijet.