FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Maja Šuput i suprug Nenad proslavili 4. godišnjicu braka na luksuznom putovanju!

Daria Lovrić 12. svibnja 2023.

“Četiri puta bih te još oženio da mogu” - uputio je svojoj supruzi romantične riječi...

Naša poznata pjevačica Maja Šuput i njen suprug Nenad Tarantinov, na društvenim mrežama redovito oduševljavaju svoje pratitelje zajedničkim fotografijama na kojima pokazuju koliko uživaju u obiteljskom životu i sinčiću Bloomu.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov proslavili godišnjicu braka! Čestitamo!

Prekrasna plavuša podijelila je objavu kojom je obilježila poseban dan u njihovim životima. Maja i Nenad proslavili su četvrtu godišnjicu braka, u uskoro se bliži i Nenadov rođendan.

Ispod fotografija pjevačica je svom suprugu posvetila dirljivu poruku. “Sretna ti 4. godišnjica braka ljubavi moja. Volim te i nek nam je još 100 ovakvih” – napisala je emotivna Maja Šuput.

Maja je za romantičan večernji izlazak odabrala izazovnu crnu haljinu s prorezima, a Nenad se odlučio za klasičnu i ležerniju kombinaciju, crnu košulju i hlače.

Osim navedene fotografije, Maja je objavila i nekoliko videa s Ibize na kojima nas je očarao zarazan osmijeh preslatkog Blooma, ali i oduševila Nenadova “povijesna” izjava.

Instagram @majasuput

“Danas nam je godišnjica braka i rekao sam da bi je, da se mene pita, oženio još jednom i još jednom i još jednom… Četiri puta tako” – poručio je svojoj supruzi romantični Nenad.

Vjerujemo da se na Ibizi priprema još jedno veliko slavlje, a ovoj predivnoj obitelji povodom godišnjice braka želimo još puno nezaboravnih trenutaka!