FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Maja Šuput fotografijom na Instagramu raznježila sve pratitelje!

admin 19. ožujka 2021.

Neprocjenjiv stisak ruke...

Maja Šuput i Nenad Tatarinov prekjučer su po prvi put postali roditelji. Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica na svijet je donijela sina, carskim rezom u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Prelijepa plavuša jutros je na svom Instagram profilu objavila preslatku fotografiju na kojoj svog sina drži za ručicu, a u opisu napisala: “Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve.

Fotografija govori tisuću riječi, a na slici možemo primijetiti i tamniju kosicu te pritom naslutiti da dječak pomalo podsjeća na tatu Nenada, koji je zasigurno ovaj sretan trenutak proslavio na najbolji mogući način.

Netom iza objave, počeli su pristizati i brojni komentari prijatelja i njezinih vjernih obožavatelja, koji su je obasuli čestitkama.

Posebno nas se dojmila poruka poznate glumice, Natašae Janjić koja je napisala: “Ma ta je to? ljubav do neba!!! Čestitam od srca mamici i tati. Najljepši ostatak života počinje.”

Nadamo se da se mama i beba osjećaju dobro te im želimo brz oporavak i što brži povratak u svoj bajkoviti dom.