FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Maja Šuput dočekala rođendan u najslađem društvu!

Viktoria Mikulić 22. rujna 2021.

Neprocjenjivo jutro sa sinčićem Bloomom

Jedna od naših najpoznatijih pjevačica, ujedno i uspješna poduzetnica Maja Šuput danas slavi 42. rođendan. Vjerujemo da bi se mnogi složili kako su za nju godine samo broj.

Ova prekrasna plavuša izgleda poput djevojčice, posebice nakon rođenja malenog Blooma, uz kojeg zrači još posebnije. Također, njezin živahan i pozitivan karakter čine je mladolikom. Maja je jedna od rijetkih koja je uspjela zadržati ono ‘dijete u duši’ koje na svijet uvijek gleda kroz ružičaste naočale.

I dok su pripreme za proslavu vjerojatno u tijeku, prekrasna plavuša nas je odlučila počastiti emotivnom fotografijom na svom Instagram profilu. Na slici se nalaze ona i njezin 6-mjesečni sin Bloom, u kojeg zaljubljeno gleda kao i svaka majka u svoje dijete. Ispod posta je kratko napisala: “Kad ti on prvi čestita rođendan, znaš da su ti SVE želje ispunjene…b day girl!”

Netom nakon objave počele su pristizati brojne čestitke od strane suradnika poput Lidije Lešić, Ive Jerković, Antonije Stupar Jurkin, Sonje Kovač, kao i još mnogo drugih poslovnih partnera njezinih vjernih obožavatelja.

Vjerujemo da poznata pjevačica sprema nezaboravan party za rođendan i ne sumnjamo da će je obasuti brojnim poklonima, no moramo priznati da je najljepša, odnosno najslađa čestitka osmijeh njezinog sinčića Blooma.

Žena, majka, kraljica – sretan ti rođendan!