Dekor

Magičnom drvcu koje sniježi i pušta glazbu dajemo veliko DA!

Krešimir Šustić 03. prosinca 2020.

Dekoracija uz koju će Božić sigurno biti bijeli

Bez obzira na to jeste li se odlučili za umjetno ili pravo božićno drvce, velike su šanse da svake godine izgleda približno isto, što zna biti pomalo frustrirajuće i dosadno.

No pronašli smo proizvod koji će u naše domove unijeti filmsku čaroliju ovih blagdana i zbog kojeg ćemo nakon dugog niza godina moći uživati u bijelom Božiću.

$195,91

Snježno glazbeno božićno drvce je otkriće koje će donijeti umjetni snijeg u naše životne prostore i definitivno postati glavna atrakcija prilikom druženja s najbližim osobama.

Drvca dolaze u dvije velčine – 170 cm i 190 cm, te u klasičnoj zelenoj nijansi, kao i u crnoj, koja je na drvcu postala istaknuti trend u posljednjih nekoliko godina.

Umjetni snijeg se pojavjuje kroz središte, padajući preko grana i sakupljajući se u podnožju kišobrana za ponovno korištenje, stoga nećemo morati brinuti oko usisavanja i nereda.

Ovo stablo je ukrašeno LED lampicama i prigodnim asortimanom za jelku, što će onima koji ne guštaju u dekoriranju uštedjeti vrijeme.

$204,97

Također ima ugrađene skrivene zvučnike u podnožju za sviranje 25 popularnih blagdanskih pjesama, uključujući “Jingle Bells”, “We Wish You a Merry Christmas” i mnoge druge.

Ako želite svoje tradicionalno drvce zamijeniti za nešto originalnije, ne tražite dalje od ovog proizvoda koji ima sve karakteristike da ga proglasimo dekoracijom godine.