FOTO by H&M

Moda

Magično baršunasto odijelo u kobalt plavoj modni je adut u svečanim prigodama

Daria Lovrić 25. listopada 2022.

Efektno i upečatljivo odijelo kao alternativa haljinama u nadolazećoj sezoni!

Iako su se nekada nosila isključivo u poslovne svrhe, dolazila u jednostavnim bojama i ravnog kroja, danas su odijela apsolutni must have odjevni predmeti. Uz svečane haljine, visoko kotiraju na ljestvici odabira modnih komada u svečanim prilikama i jednostavno ih obožavamo.

Vrlo ih je lako nositi i kombinirati s obzirom na to da imate gotovo cijeli look i morate mu dodati top ili košulju te uskladiti modne dodatke i obuću. Odaberete li odijelo u upečatljivim i efektnim bojama te zanimljivog materijala i kroja, plijenit ćete pažnju gdje god se pojavite.

Baršunasto odijelo u kobalt plavoj boji 1
Baršunasto odijelo u kobalt plavoj boji

Elegantno i upečatljivo odijelo kao alternativa haljinama

Plava je boja jedna od najtraženijih boja svake godine, a sudeći prema svjetskim modnim pistama nameće se kao jedna od IT boja za nadolazeću sezonu. S druge strane, baršun je glavni adut svih jesenskih i zimskih outfita. Spojite li te dvije stvari u jedan odjevni komad, on postaje statement piece i glavna zvijezda svih događanja.

Baršunasto odijelo u kobalt plavoj boji 1
Baršunasto odijelo u kobalt plavoj boji

Unutar H&M kolekcije pronašli smo magično baršunasto odijelo u popularnoj kobalt plavoj boji koje je idealno rješenje za nadolazeću festive sezonu.

Baršunasti sako u kobalt plavoj boji – £119.99
Baršunasto odijelo u kobalt plavoj boji

Vrijeme pred nama bit će ispunjeno svečanim događanjima, raznim eventima i proslavama. Kako ne biste previše razmišljali što ćete obući, ugrabite ovo stylish odijelo i oplemenite svoju garderobu upečatljivim i odvažnim komadima.

Baršunaste hlače u kobalt plavoj boji – £79.99
Baršunasto odijelo u kobalt plavoj boji

Možete ga nositi i odvojeno, međutim kako biste postigli jači efekt dodajte mu basic bijeli ili crni top i salonke u zlatnoj ili srebrnoj nijansi. Svoje primjerke možete naručiti putem H&M web trgovine.