FOTO by Amazon

Dom

Magični aparat za originalni gelato zbog kojeg nam cure sline!

Krešimir Šustić 18. lipnja 2020.

Dodatak za kuhinju koji je potreban svakom kućanstvu!

Najdraži ljetni desert većini populacije na ovom svijetu definitivno je fini, kremasti i bogat raznim okusima, sladoled.

U Italiji se pojavio 1295. godine, nakon povratka Marca Pola iz Kine, a od tada se proširio Europom i postao desert samo za članove kraljevskih obitelji.

Danas je dostupan u cijelome svijetu, a posebno nam je drag onaj iz aparata koji podsjeća na pravi talijanski gelato, napravljen od ukusne kremaste smjese koja lagano klizi niz grlo.

Dobra vijest je ta da smo pronašli jedan magični aparat koji izrađuje upravo takve slastice i to u vašem domu, što znači da ništa od ljetne linije ove godine.

Osim što miješa sastojke u zdjelici za zamrzavanje kako bi se stvorio gladak i mekan sladoled, držač s ručicom ispušta meki sladoled kada se ručica povuče i tako dobivamo savršeni desert, baš poput onog sa slike.

Tri pretinca sa spremnicima koja se nalaze s bočne strane, omogućuju da svoj završni proizvod posipate čokoladnim mrvicama, šarenim bombončićima ili nečime trećim.

Neovisno o tome preferirate li više onaj u čašici ili na kornetu, ovaj mali kućanski aparat ispunit će sve vaše želje, a možda od vas napravi novog gelato majstora.

Svoj primjerak možete nabaviti na LINKU, te obradovati goste i svoje najdraže nečim originalnim s vašim potpisom.