FOTO by Instagram @cookingwithfiona

Iće & piće

Magična i zdrava tjestenina u duginim bojama koju želimo isprobati!

Krešimir Šustić 12. lipnja 2020.

Handmade proizvod koji možete naučiti kako se izrađuje!

Do sada smo mogli naučiti da je ljudska kreativnost nešto što može zaustaviti ili pokrenuti cijeli svijet, te pokazati koliko smo razvijeni i posebni.

Fiona Afshar bila je računalna programerka, prije nego što je naučila ručno izrađivati ​​tjesteninu koja se ističe po neodoljivim bojama od prirodnih izvora.

Donoseći svoje talente u kuhinju, ova kuharica pronašla je svoj oblik samoizražavanja i tvrdi kako je izrada posebna, magična i terapeutska.

Izrađuje tjesteninu kao priliku za eksperimentiranje s hranom, a često uključuje hranjive namirnice poput pečenog povrća i bilja u svoje kreacije kako bi im donijele živopisne i prirodne boje.

2019. godine započela je s objavljivanjem videozapisa na svom YouTube kanalu, dijeleći vodiče kako ovladati umjetnošću izrade tjestenine, te kako napraviti razne oblike koji oduševljavaju izgledom i okusom.

Svoje vrijeme provodi u kuhinji osmišljavajući nove, kreativne načine izrade tjestenine, a to često uključuje različite boje, oblike, nadjeve i tijesto.

Fettuccine, rigatoni, fusilli, pappardelle i ravioli samo su neke vrste koje ćete uz ovu svestranu damu naučiti izrađivati. Njezina tjestenina pravo je remek djelo, a osobitu pohvalu zaslužuje jer potiče druge da osmišljavaju sami svoje kreacije.

Mi smo nakon ovih fotki jako ogladnjeli i zamišljamo kako bi se ovaj atraktivan proizvod uklopio u naša omiljena jela od tjestenine i izgledao dobro na tanjuru.