FOTO by Jimmy Choo

Moda

Magičan duo asocira na luksuz i raskoš i uvertira je u festive sezonu!

Daria Lovrić 17. studenoga 2023.

Smaragdno zelena dominira! Torbica ili cipele?

Smaragdno zelena boja svojom bogatom i dubokom nijansom izuzetno je popularna u zimskim mjesecima jer unosi osvježavajući i elegantan touch u hladne dane. Ova boja asocira na luksuz i raskoš te je naš omiljen odabir za večernje prigode.

Jimmy Choo smaragdno zelene cipele na petu
Jimmy Choo smaragdno zelene cipele na petu – 925 €

U zimskim modnim trendovima, smaragdno zelena dominira na odjeći, obući i modnim dodacima, a njezina prisutnost na modnim pistama potvrđuje njezinu popularnost.

Ona nosi asocijacije na blagdansku sezonu jer podsjeća na zimzeleno drveće i božićne ukrase i upravo je zato ključan element u kreiranju glamuroznih večernjih lookova u zimskim mjesecima.

Unutar Jimmy Choo asortimana pronašli smo efektan duo koji očarava svojim dizajnom.

Jimmy Choo salonke i bucket torbica duo su koji ostavlja bez teksta!

Naime, popularni luksuzni brend lansirao je dobro poznati model cipela Saeda od baršuna u smaragdno zelenoj boji s pripadajućom Bon Bon torbicom.

Jimmy Choo smaragdno zelena torbica
Jimmy Choo smaragdno zelena torbica – 995 €

Efektne cipele brišu granice između cipela i nakita, krasi ih nježan lančić ukrašen kristalima. S druge strane statement torbica ukrašena je plišanom baršunastom mašnom, a svestrani dizajn upotpunjen je lančićem za nošenje preko ramena koji nudi više opcija stiliziranja.

Jimmy Choo modni primjerci često su birani od strane svjetskih zvijezda na crvenom tepihu i poznati i po svojim visokokvalitetnim materijalima i ručnoj izradi. Iako im je cijena nešto viša, svojim efektnim dizajnom nikada nisu razočarali.

Jimmy Choo sinonim je za glamur i vrhunsku modu, a ako su i vas očarali ovi čarobni primjerci, škicnite ih putem Jimmy Choo web trgovine.