FOTO by IMDb

Film

Magic Mike 3 – Channing Tatum i njegovi mišići se vraćaju!

Mia Vodopija 30. studenoga 2021.

Priznajemo da smo se nadale ovome!

Ljubiteljice (i ljubitelji) zgodnih polugolih muškaraca napokon su došle na svoje! Magic Mike’s Last Dance bit će treći film u zabavnoj trilogiji Magic Mikea o muškim striptizetama. Channing Tatum, zvijezda trilogije, najavio je novi film i objavio prvu fotografiju.

Iako karizmatični i seksepilni Tatum nije otkrio nikakve detalje o filmu, scenarij je napisao Reid Carolin, koji je također napisao prva dva filma u trilogiji. Treći film također će režirati Steven Soderbergh, koji je režirao originalni film, ali se nije vratio za nastavak Magic Mike XXL.

IMDb

Budući da je Tatum taj koji je najavio film, to je sasvim dovoljna potvrda da će se vratiti svojoj ulozi Mikea Lanea.

Prvi Magic Mike je prikazan 2012., a drugi dio trilogije, Magic Mike XXL, objavljen je 2015. Iako je od tada prošlo 6 godina, Magic Mike ekipa bila je marljiva u međuvremenu.

Tatum i Carolin razvili su scenski spinoff uživo pod nazivom Magic Mike Live. Prema Soderberghu, impresivna scenska predstava dio je onoga što ga je inspiriralo da se vrati trilogiji nakon što je preskočio režiranje drugog filma. Franšiza će također dobiti reality seriju pod nazivom Finding Magic Mike, koja će izaći na HBO Maxu 17. prosinca.

Warner Bros. producirao je prva dva filma Magic Mike, i oba su bila u kinima. Međutim, ovaj treći film će biti prikazan isključivo na Warnerovom HBO Max streaming servisu.

Nemamo datum izlaska za Magic Mike’s Last Dance, ali imamo entuzijazam! Osim zgodnog Tatuma, izdvajamo naših 5 osobnih favorita koje ćemo rado ukrasiti naslovom: Najzgodniji muškarci u svijetu filma!

Colin Farrell

Ovaj tamnokosi irski glumac zaluđuje nas od ranih 2000-ih, a njegovom šarmu, humoru i naglasku kažemo veliko DA! Iako zgodan u svim filmovima, izdvajamo ga kao opakog vampira Jerryja u Fright Night remakeu.

Idris Elba

Visok, plećat, mišićav i Englez? O da, to je naš Idris! Mnogima će biti poznat kao Heimdall, čuvar portala i prijatelj Thora u Asgardu. Nama je ipak draži kao genijalni detektiv Luther!

Christ Hemsworth

S obzirom na to da smo već spomenule film Thor, moramo se osvrnuti na ovog prekrasnog Australca koji nas šarmira svojim naglaskom, plavom kosom i, priznat ćemo, mišićima!

Henry Golding

Malezijskih i engleskih korijena, Henry je osvojio naša srca u megapopularnom filmu Crazy Rich Asians. Visok, zgodan i simpatičan… može li bolje?

Ryan Gosling

Može li postojati popis najzgodnijih glumaca bez gospodina Goslinga? Naravno da ne. Ovaj hollywoodski veteran svoje slobodno vrijeme provodi sa suprugom Evom Mendes, dok mi naše vrijeme provodimo gledajući te mišiće…

Nadamo se da smo vas zabavile ovom Magic Mike 3 novošću, kao i našim popisom!