Kultura

Macy Gray Oduševila U Prepunoj Tvornici Kulture

Antonija Andabak 10. ožujka 2017.

Ponovni susret kraljice soula s obožavateljima, ovaj put u Tvornici Kuture

Macy Gray Tvornica Kulture – Neponovljiva kraljica soul glazbe, Macy Gray jučer je održala koncert u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice. Koncert je u 21h otvorila mlada i uspješna hrvatska pop glazbenica Sara Renar te publiku zagrijala svojim hitovima s prošlogodišnjeg albuma “Tišina”.  Nešto prije 22.30h na scenu je stupila Macy Gray, izuzetan vokal soul, funky i jazz žanra, koju je publika prizivala pljeskom i ushićenim uzvicima.

Na prve taktove pjesme  „Relating to a Psychopath“, publika je zaplesala u ritmu RNB zvukova. Macy je upravo tom pjesmom publiku uvela u čaroban mix svojih starih i novih hitova.

Publika je po prvi put imala privilegiju čuti njen pjesme s njenog novog albuma „Stripped“. Macy nije krila oduševljenje zagrebačkom publikom koja je u stih glasno pratila njenu obradu pjesme „Creep“ popularnog Radioheada. Macy Gray Tvornica Kulture.

Ekstravagantna Macy i ovog puta nas nije razočarala odabirom odjevne kombinacije te je pred publiku izašla u vintage haljini,  a tijekom izvedbe pjesme „Annabelle“ presvukla se u ljubičastu haljinu sa zanimljivim modnim dodatkom, dok je bend sastavljen od čak dva klavijurista, basista i bubnjara držao publiku u dobrom raspoloženju.

Macy Gray Tvornica Kulture

Saša Kopčok

Omiljeni hit „I try“ čuvala je za sam kraj te nas tako vratila u nostalgičnu prošlost, ostavljajući nam prostora da je čim prije ponovno ugostimo u Zagrebu kako samo prava kraljica soul glazbe zaslužuje. Macy Gray Tvornica Kulture