FOTO by Instagram @biscuits_andgravy

Ljubimci

Mačkica s dva lica uginula samo tri dana nakon što se okotila

Krešimir Šustić 26. svibnja 2020.

Maleno čudo nije se uspjelo izboriti s problemima

Ponekad nas život iznenadi s čudnim, ali slatkim novostima koje nam rastope srce, a nekada i s tužnim vijestima koje nam ga slome.

Iako se uvijek hvatamo i za zadnju slamku spasa kada je pozitiva u pitanju, nekada je jednostavno teško ostati ravnodušan oko stvari koje se dese, pogotovo kada su u pitanju živa bića, točnije preslatke malene životinjice.

Prošlog tjedna, točnije u srijedu, svjetske naslovnice punilo je maleno mače koje se okotilo s dva lica jer je nešto što nismo još imali prilike vidjeti, te je prozvan pravim čudom.

Nažalost, dogodila se jedna tužna stvar koja je sastavni dio života, ali kao ljudi sa srcem jednostavno ne možemo ostati hladnokrvni i smireni.

U subotu je vlasnica koja se osjeća blagoslovljeno jer je svjedočila nečemu spektakularnom, podijelila objavu da je Biscuits and Gravy preminuo, što je jako rastužilo više od 12 tisuća sljedbenika ove vrste na Instagram profilu.

Unatoč dijeljenju jednog tijela, mačka je imala dva potpuno razvijena lica, što znači da njih dvoje mogu istovremeno raditi različite stvari, a to je uistinu nešto što se ne viđa svakoga dana.

Vlasnica je kazala kako je puno jela, grickala i pila, ali nažalost nije nabacivala kilograme, što je otežalo posao tako malenom mačiću da podrži veliku glavu s dva kompletna lica.