Make-up

MAC blagdanski set nude ruževa snižen na Asosu za -25%!

Viktoria Mikulić 29. studenoga 2019.

I dok poznati make up brend ne daje popust na novu kolekciju, Asos nam je pripremio pravo iznenađenje!

Pod nazivom ‘Lucky Stars’, MAC nam je za ovu blagdansku sezonu pripremio predivne tri neutralne nijanse ruževa. Svaka vizažistica i zaljubljenica u make up unutar svoje kozmetike ima barem jedan proizvod ovog megapopularnog proizvođača.

Poznati po svojim kremastim teksturama i dugotrajnim bojama koje su postojane kroz čitav dan, MAC je kroz godine osvojio srca brojnih fashionistica koje cijene kvalitetnu šminku.

Osobito njihovi ruževi, poput neodoljive vatreno crvene nijanse koja je must-have u svakoj torbici, tako i nude boje poput bež, puderasto roze i breskvaste najčešći su odabir trendsetterica. Upravo ove nježne nijanse dobrodošle su u svako doba dana i s lakoćom se uklapaju uz mnoštvo outfita.

 

Asos nas je iznenadio Black Friday popustom koji uključuje -25% na cjelokupan asortiman, među kojima smo pronašli i ovaj divan MAC blagdanski set mini ruževa u nude bojama. Dolaze u prelijepoj crnoj ambalaži sa zlatnim zvijezdama. Komplet uključuje i šljokičastu torbicu s detaljem zvijezde koja će poslužiti kao prigodan accessories na božićnim partyjima.

Standardna cijena je £29.65, na koju Asos nudi -25% popusta do kraja vikenda. Ako volite suptilne nijanse, natpis ‘Selling Fast’ mogao bi vas potaknuti da ove predivne ruževe naručite još danas.