FOTO by Universal Pictures

Film

M3gan – pogledajte trailer za horor od tvoraca filmova “Insidious” i “The Conjuring”

admin 12. listopada 2022.

Lutka s umjetnom inteligencijom stvorena da bude djetetov najbolji prijatelj - što može krenuti po zlu?

Svi se sjećamo lutka Chuckyja i franšize filmova “Child’s Game” koju smo gledali od devedesetih nadalje.

Svi koji su uživali u tematici u kojoj lutka oživi i kreće u krvav pohod dolazi novi, sofisticirani horor film u kojem je glavni negativac lutka robot s umjetnom inteligencijom.

M3gan horor film

Kreativni umovi koji su nam donijeli odlične naslove poput “Insidious” i “The Conjuring” predstavili su trailer za svoje novo horor filmsko postignuće koje će, izgleda, posramiti sve uklete lutke.

M3gan horor film

Radnja se vrti oko M3gan, robot lutke s umjetnom inteligencijom koja je kreirana da bude djetetova najbolja prijateljica, a osmogodišnja Cady dobila je priliku da bude prva sretnica koja će ga isprobati.

Što bi moglo poći po zlu?

m3gan horor film
M3gan horor film

Pogledali smo trailer i zaista ima elemenata koji izazivaju jezu, a ako nam ne vjerujete pogledajte sami.

Službeni sinopsis za film glasi: “M3GAN je čudo umjetne inteligencije, realistična lutka programirana da bude djetetov najveći pratitelj i najveći saveznik roditelja. Dizajniran od strane briljantne robotičarke Gemme iz tvrtke igračaka, M3GAN može slušati, gledati i učiti, a ujedno biti i učitelj te prijatelj u igri. Kada Gemma iznenada postane skrbnica svoje osmogodišnje nećakinje Cady, koja je ostala bez roditelja, Gemma je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod velikim pritiskom na poslu, Gemma odlučuje upariti svoj prototip M3GAN s Cady u pokušaju da riješi oba problema – no bila je to odluka koja će imati nesagledive posljedice.”

M3gan horor film

U filmu glume Allison Williams (Get Out) i Violet McGraw (The Haunting of Hill House) kao Gemma i Cady.

Film M3gan dolazi u kina 13. 01. 2023.