FOTO by adidas.com/us

Moda

M&M’s x adidas tenisice za sve ljubitelje omiljenih čokoladnih bombona!

Viktoria Mikulić 20. travnja 2022.

M&M's – em su čokoladni em su u boji…

Proljeće je razdoblje u kojem se vibrantne boje vraćaju na pladanj. Nakon zagasitih tonova, spremni smo da nas svijet ponovno primijeti.

Poznati brendovi svoje su izloge popunili upečatljivim nijansama i uzorcima koji nigdje ne prolaze nezamijećeno. Kada bismo morali odabrati koji spol se više usudi nositi nešto odvažno, moramo priznati da su to definitivno žene.  

Žene se ne boje istaknuti i ne strahuju od skrivenih pogleda, dok su muškarci u tom pogledu nešto oprezniji. Većina muškaraca odlučuje se za sivu, crnu, plavu i bijelu boju jer se u tim nijansama osjećaju sigurno. Ipak, smatramo da je vrijeme da i oni budu u centru pozornosti, a uz nove adidas tenisice to će i postići.

Sportski brend lansirao je tenisice posvećene omiljenim čokoladnim bombonima – M&M’s, stoga ne iznenađuje što dolaze u žutoj boji. No ono što ih čini posebnima je accessories koji dolazi s njima.

Zašto bi se vaš muškarac uklopio kada se može istaknuti u ovim adidas x M&M’S tenisicama? Spajajući retro stil s opuštenim stavom svima omiljene marke slatkiša u obliku gumba, ove tenisice učinit će njihovu svakodnevicu zabavnijom.

Imaju gornjište od luksuzne kože i gumeni potplat, M logo na prednjem dijelu i uklonjivu M&M’S zastavicu sa strane.

Dodatna oprema vam omogućuje da prilagodite izgled – govorimo o šest dodatnih vezica, dva remena i detaljima koji se mogu pričvrstiti. S njima definitivno neće nedostajati zabave,  samo ih ne pokušavajte pojesti.

Ako znate osobu koja bi uživala noseći ove luckaste tenisice, na LINKU može saznati cijenu i ostale detalje. Mi se nadamo da će uskoro stići i u adidas trgovine diljem Lijepe naše.