FOTO by Instagram @dessertaddictsanonymous / @globalfoodnews

Dom

M&M’s bomboni s okusom kultne čokoladice Bounty

Daria Lovrić 09. siječnja 2023.

Hrskava mliječna čokolada i kokos su tandem kojem ne možemo odoljeti!

Mars Incorporated ne gubi vrijeme i vrijedno radi kako bi nas svaki par mjeseci oduševio novim poslasticama. Ovog puta, na naše veliko oduševljenje riječ je o proširenju M&M’s asortimana.

Nakon što smo nedavno upoznali Purple M&M – prvi ženski M&M u obliku kikirikija, omiljeni gigant u svijetu slastica lansirao je novi okus koji će obožavati svi ljubitelji kokosa.

Odlična vijest za sve slatkoljupce!

M&M’s šareni bomboni već su stekli kultni status u svijetu i svi ih obožavaju. Plavi, crveni, zeleni, žuti, smeđi ili ljubičasti. Obožavamo ih sve, radilo se o klasičnom čokoladnom okusu, onima s dodatkom kikirikija ili limitiranim serijama, poput slane karamele ili okusima tropskog voća.

@nectoriouspapi NEW M&M’s Inspired by Bounty #mandm #chocolate #candy #bounty #2023 #fyp #foryou #coconut ♬ See You on the Other Side – ReoLamos

Naime, njima su se pridružili novi M&M’s bombončići s okusom Bounty čokoladice. Svjetlo dana su ugledali prvo na policama u Australiji, a nadamo se da će do ljeta stići i kod nas.

Okus slatkih bombona koji dolaze u pakiranju od 160g u bijeloj, plavoj i smeđoj boji, opisan je kao mliječna čokolada s komadićima i okusom kokosa unutar hrskave čokoladne ljuskice.

Na ambalaži vidimo plavog M&M’sa kako se izležava na kokosu i ispija kokos-koktel sa slamkom. Ova poslastica pravi je ljetni užitak, stoga jedino što nam preostaje je pričekati toplije mjesece i nadati se da će se Bounty M&M’si pojaviti i na policama naših dućana.