FOTO by Next

Dekor

Lusteri od perja svakoj će prostoriji udahnuti novo ruho!

Krešimir Šustić 21. siječnja 2021.

Atraktivni i efektni detalji koji obogaćuju svaki kutak doma

U svijetu interijera, dodaci kojima ukrašavamo prostorije opasno mogu konkurirati modnim stvarčicama, jer unose naš osobni potpis i upotpunjuju svaki dom.

Trgovine kućnim potrepštinama nam nude brojne i zanimljive primjerke, od umjetnih i pravih biljaka, pa sve do raznih figurica, vaza i fotografija koje stavljamo na zidove.

Nama su posebno upečatljiva rasvjetna tijela koja nam omogućuju da atmosfera u naša četiri zida bude uvijek obogaćena svjetlom i atraktivnim dizajnom.

Švrljajući internetom, naletjeli smo na odličnu ponudu najpopularnijih među njima, lustera, koji svojom efektnom pojavom donose dašak glamura u naše životne prostore.

Njihova prednost je ta što mogu ukrasiti interijer tako da izgleda otmjeno, otkačeno, starinski ili avangardno jer se s lakoćom uklapaju u cjelokupan stil koji dominira u prostoriji.

Brend Next je na svom web shopu u odjeljku home izložio primjerke koji su napravljeni od perja i krzna i samim time potaknuo naše misli na mini dekoriranje doma.

Dolaze u baby rozoj i klasičnoj bijeloj boji, a stvoreni su kako bi oživjeli kutak u koji ih smjestimo jer su prava umjetnička djela kojima se jednostavno moramo pohvaliti svima.

Nakit svake prostorije će definitivno unijeti dašak otmjenosti i jednako dobro izgledati iznad stola u blagovaonici ili boravku, kao i u spavaćoj ili dječjoj sobi.

353,00 kn
330,00 kn
191,00 kn