Promo

LUSH pokloni za najmirisnije blagdane!

PR 19. prosinca 2019.

Par mirisnih ideja za nadolazaće blagdane

LUSH darovi omogućit će vam da poklonite najmilijima nezaboravno iskustvo pod tušem ili u kadi, uz proizvode se luksuznim sastojcima koji će im trajati dobar dio nadolazeće godine, ako ne i duže!

Ručno zamotani u recikliranu ambalažu (uključujući i vrpce) te napunjeni biorazgradivim eco-flo „smokićima“ kako bi proizvodi stigli i ozarili lica onima koje volite!

Darove možete naručiti i putem web shopa do petka (20.12.) kako bi bili sigurni da će stići na vrijeme!

Ho, ho, ho! (234,00kn)

Ovog Božića okupite cijelu blagdansku ekipu u kupaonicu i uživajte u mjehurićima, šumljenju i pjeni.

Sadrži: bombu za kupanje Snowman Dreaming, bombu za kupanje Rudolph i višekratnu pjenušavu kupku Santa.

Santa’s grotto (456,00kn)

Zavirite u Djedičinu jazbinu. Unutra vas očekuju pucketava vatra, kule darova i udobne čarapice.

Sadrži: višekratnu pjenušavu kupku Santa, uljnu kupku Warm Sock, bombu za kupanje Not So Secret Santa, višekratnu pjenušavu kupku Candy Cane, bombu za kupanje Santa’s Grotto i bombu za kupanje Rudolph.

Merry christmas (216,00kn)

Ako ste naporno radili pred blagdane, zaslužili ste odmor. Ovaj trojac bombi za kupanje opustit će vas i učiniti da se osjećate vedro i veselo.

Sadrži: bombe za kupanje Snow Fairy, Shoot For The Stars i Chris The Camel.

Gingerbread House (540,00kn)

Ako ćete se danas uputiti u šumu, očekuje vas iznenađenje. Pozivajuća kuća od slatkiša i slatke poslastice koje jedva čekaju da ih istražite.

Sadrži: bombu za kupanje Marshmellow World, višekratnu pjenušavu kupku Candy Cane (80g), bombu za kupanje Pop Art, gel za tuširanje American Cream (100g), pjenušavu kupku Comforter mini (100g), gel za tuširanje Yog Nog (100g) i piling za usne Cookie Dough (25g).

Joy to the world (186,00kn)

Malo sjaja ovdje, pokoja šljokica ondje, širite radost svuda i svakome. Blizu ili daleko, gdje god bili, počastite ih ovim klasičnim parom.

Sadrži: sapun za ruke i tijelo Snow Apple (150g) i losion za tijelo Snowflake (45g).

Dreaming of christmas (210,00kn)

Sanjate li o Božiću punom ugode? Ovaj će umirujući trojac proizvoda uslišiti želju kože za nježnošću.

Sadrži: gel za tuširanje yog Nog (100g), losion za tijelo, dream Cream (45g) i bombu za tuširanje Sleepy (45g).m

Merry and bright (960,00kn)

Vaši će dani (i noći) biti vedri i veseli nakon tuširanja s proizvodima iz ove riznice blaga pune razvedravajućih, utješnih i osvježavajućih poslastica.

Sadrži: gel za tuširanje Happy (100g), piling za usne Galaxy (25g), bombu za tuširanje Rudolph Nose, piling za tuširanje Magic Crystals (75g), gel za tuširanje Yog Nog (100g), sapun Baked Alaska (100g), sapun Shooting Stars (100g), piling za tijelo Easy Peeler (100g), ulje za tuširanje Minamisoma, žele pastu za zube Candy Cane (60g), losion za tijelo Once Upon A Time (50g) i gel za tuširanje Sleepy (100g).

Starbright (552,00kn)

Neka vas ove godine zvijezde prekriju svojim čarobnim sjajem i mnoštvom šljokica mirisa slatkiša. Ova spektakularna limena kutija u sebi skriva galaktičku ponudu poslastica za tuširanje, kupanje i njegu tijela od kojih ćete se osjećati dobro kao nikada do sad.

Sadrži: regenerator za tijelo Snow Fairy (45g), gel za tuširanje Snow Fairy (100g), piling za usne Galaxy (25g), bombe za kupanje Shoot For The Stars i Twilight, pločicu sa šljokicama Let It Snow i višekratnu pjenušavu kupku Magic Wand.

###

Svi proizvodi dostupni su od 25. rujna 2019. u LUSH trgovinama i putem web shopa: lush.hr