Odjeća

Lu’s Design – brend koji istodobno slavi jednostavnost i otmjenost!

Viktoria Mikulić 01. lipnja 2017.

Odjevni komadi stvoreni s puno ljubavi...

Lus Design – Lucija Matković, osnivačica brenda „Lu’s Design“ dugo je godina čekala na svoju priliku, no znala je da za vlastiti posao treba biti u potpunosti spremna. Prije nego se ozbiljno bacila u dizajnerske vode, marljivo je skupljala ideje te angažirala krojačicu koja bi te iste zamisli kompletno pretočila u djelo, odnosno savršene kreacije. Iskustvo je učinilo svoje, a podrška brojnih prijatelja pomogla joj je donijeti odluku da domaćem tržištu otkrije svoje jedinstvene ideje i ponudi nešto zaista hvale vrijedno.

Njezina misija je ponuditi proizvod visoke kvalitete, koja se odražava u kvaliteti tkanine te kvaliteti same izrade. A vizija i dugoročni cilj je razvijati brend na stranim tržištima, drugim riječima postati konkurentan i u inozemstvu, što ne sumnjamo da će se vrlo brzo i ostvariti. Lus Design.

Lus Design

Osim što je potreban izniman talent za ovakvu vrstu posla, mlada dizajnerica inspiraciju pronalazi i u svakodnevnim životnim situacijama, trenucima iz kojih uvijek izvuče nešto pozitivno.

Kod stvaranja odjevnog predmeta potrebno je uložiti puno truda, volje i ljubavi kako bi zadržali kvalitetu i originalnost branda. Proces započinje crtanjem skice nakon čega se izrađuje konstrukcija, probni model u žutici te slijedi krojenje i šivanje.

Odjevni materijali modnog branda „Lu’s design“ pretežito su od prirodnih materijala što smatra velikom prednošću jer nije cilj samo da žena bude lijepa već se mora i osjećati ugodno. Njihov kroj pogodan je podjednako za dnevne i večernje kombinacije. Ovaj segment je dosta bitan jer nam često užurbani dani ne ostavljaju vremena za previše spremanja, stoga je odlično ako samo jedan detalj može iz jednostavnog dnevnog outfita stvoriti prekrasan večernji look.

Lus Design

Tijekom kreiranja mini limited edition kolekcije za proljeće/ljeto 2017, inspiraciju je pronašla u svome sinu s kojim svakodnevno crta temperama. Lucija se ovog puta odlučila poigrati bojama i oblicima te su tako na pamuku nastali kvadrati, a materijal je pošpricala šarenim bojama. U ovoj kolekciji svaki komad je specifičan, unikatan i upravo u tome se krije posebnost kreacija. Dizajnerica modu i smatra kreativnom igrom pojedinca. Sretna dobitnica ljetne crvene haljine je Josipa Vukman Palada. Čestitamo i molimo da nam se javi s podacima i veličinom haljine na viktoria@elegant.hr!

Iako je nedavno tek izašla nova kolekcija, Lucija istodobno priprema novu kolekciju za nadolazeću sezonu jesen/zima 2017-2018, u kojoj će se pronaći i mini capsule kolekcija limitiranih izdanja. Njezini vjerni kupci jedva čekaju vidjeti što će im Lucija novo pripremiti i baš svaki puta ostanu pozitivno iznenađeni.

Trenutno se njezine kreacije mogu naručiti preko društvenih mreža Facebook i Instagram te u concept store u Rijeci i Koprivnici, no u skorijem planu je otvorenje showroom-a te izrada web-shopa.

Lus Design

Kreativna i marljiva Lucija uvijek je vedra, strpljiva, zna procijeniti pravi trenutak za određene stvari u životu, stoga nije ni čudo da danas vodi uspješan posao. Mi joj želimo još mnogo motivacije, kreativnih trenutaka i divnih kolekcija, za koje smo sigurni da će uskoro naići na odobravanje izvan granice te doseći svjetske razmjere o kojima sanja. Lus Design.

 

U suradnji s Lu’s Design, darujemo vas s ljetnom crvenom haljinom Zizi iz nove kolekcije. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.