Promo

Luna 3 – “must have” favorit za prekrasnu i blistavu kožu

PR 17. lipnja 2019.

Gem, Set, FOREO...

Lovro Zovko i Ivan Klasnić, Jelena Kostanić Tošić i Lovre Miloš, Iva Majoli i Mateo Kovačić te mnogi drugi sportski parovi su sudjelovali u sportskom dijelu turnira i koji su svojim teniskim vještinama itekako iznenadili gledatelje.

U polufinalu servirali su Mandžukić i Jurina protiv Lovrena i Škugora, dok su drugi dio odigrali Čilić i Modrić preko puta mreže s Bogdanovićem i Delićem. Finale je zaslužila najspretnija četvorka u sastavu: Mandžukić – Jurina vs. Čilić – Modrić, a pobjedu je odnio prvi duo igrača.

Sva prikupljena sredstva iskoristit će se za gradnju modernog multifunkcionalnog sportskog igrališta u Osnovnoj školi Tordinci iz vukovarsko-srijemske županije, koja broji 125 učenika u 10 razrednih odjela, a nema ni igralište ni dvoranu.

FOREO je u svom kutku ugostio brojne goste iz sportskog i beauty svijeta te svim prisutnima prezentirao LUNU 3. Nova LUNA 3 prvi je uređaj za njegu kože na tržištu koji kombinira ultra mekanu, higijensku četkicu za čišćenje lica s nizom posebnih mogućnosti za masažu kojima se upravlja isključivo putem aplikacije FOREO For You aplikacije dostupne preko Google play ili App store za Android ili iOS uređaje.

Uz brojne sportaše, poznate ličnosti te sve zainteresirane posjetitelje, našem kutku pridružile su se i plesačica Tina Walme, fitness bloggerica Martina Boss te beauty influencerice Paula Sik, Ivana Blažoti Mijoč i Mia Matić. Svim posjetiteljima djevojke su predložile svoje “must have” favorite za prekrasnu i blistavu kožu.

Kao posljednji novitet, LUNA 3 izazvala je i najveće zanimanje, jer osim veće površine četkice, LUNA 3 sada nudi i prilagođenu ani-age masažu koja se regulira preko FOREO For You aplikacije.

LUNA 3 posebno je prilagođen svakom tipu kože, u različitim bojama: normalna koža – Pearl Pink, osjetljiva – Lavander i mješovitu – Blue. Prvih 75,000 proizvoda rasprodano je u rekordnom roku na foreo.com. Svoj LUNA 3, masažer za čišćenje i učvršćivanje kože lica, potražite u Douglas parfumerijama.