Putovanja

Luksuzno krstarenje kroz gradske kanale Amsterdama jednostavno moramo doživjeti!

Viktoria Mikulić 16. srpnja 2021.

Prije pandemije ste razmišljali o putovanju u Nizozemsku, zemlju beskrajno šarenih tulipana? Vrijeme je da to i učinite...

Oduvijek ste htjeli posjetiti Amsterdam? Isplanirajte savršen godišnji odmor koji uključuje luksuzno krstarenje.

Ako imate ludu ekipu koja bi s vama otišla na kraj svijeta i koja pristaje na sve lude avanture koje predložite, onda biste im trebali pokazati ovaj glamurozan brodić koji prolazi kroz ljupke kanale Amsterdama.

Naišli smo na brod u koji se može ukrcati preko dvadesetak ljudi. Saznajte što vas očekuje u trajanju od jedan sat:

Divite se živopisnim ljepotama Amsterdama na ekološki prihvatljivom, luksuznom krstarenju čija je polazišna točka kultna kuća Anne Frank. Ovaj elegantan brod stvoren je za fotografiranje i opuštanje, bez buke od prometa i zagušenja.

Pogled na amsterdamske najspektakularnije znamenitosti duž ovih ikonskih kanala učinit će ovo luksuzno krstarenje gradom još romantičnijim doživljajem.

U cijenu je uključen i lokalni skipper koji vas informira o zabavnim detaljima duž rute.

Imat ćete priliku pobliže upoznati zgrade iz 17. stoljeća koje objedinjuju poznate kanale, kao i nove, stilizirane građevine koje prikazuju utjecajni grad 21. stoljeća koji je Amsterdam postao.

Plovite uz Muzej pustinje i čudite se modernoj arhitekturi Nacionalne opere. Zatim, prođite pokraj simpatičnog mosta…

Za maksimalno opuštanje, imate mogućnost kupnje svečanih koktela i pića iz bara na brodu. Dobro je znati da pomažete Amsterdamu da ostane zelen dok krstarite brodovima koji su 100% električni.

Uživajte u sunčanom danu na otvorenom, nanesite zaštitni faktor i neki stylish šeširić.