Luksuzan paket koji slavi ljubav svaki dan?

Viktoria Mikulić 21. siječnja 2017.

Iskazivanje ljubavi nije „rezervirano“ samo za posebne datume – uvijek je pravo vrijeme da voljenoj osobi priredite slatko iznenađenje! Za to su idealni romantični paketi s večerom u prekrasnom Dvorcu Mihanović i čokoladnom masažom ili hamam ritualom u Svijetu sauna. Neodoljivo… Zašto bi samo jedan mjesec u godini bio posvećen ljubavi, pokažimo je uvijek, na […]

Iskazivanje ljubavi nije „rezervirano“ samo za posebne datume – uvijek je pravo vrijeme da voljenoj osobi priredite slatko iznenađenje! Za to su idealni romantični paketi s večerom u prekrasnom Dvorcu Mihanović i čokoladnom masažom ili hamam ritualom u Svijetu sauna. Neodoljivo…

Zašto bi samo jedan mjesec u godini bio posvećen ljubavi, pokažimo je uvijek, na svakom koraku i u svim situacijama. Doživite nezaboravne trenutke u hotelu Well**** uz romantičan paket stvoren da se razmazite romantičnom večerom uz svijeće te osebujnim wellness „menijem“ u kojemu ćete izabrati između relax masaže ili hamam rituala. A za kraj, kao šlag na torti, tu je poseban dodir vjetra najvećeg Svijeta sauna u čijim blagodatima možete neograničeno uživati.

 

Otkrijte svoj afrodizijak… čokolada, jagode, školjke… i wellness uživanje u dvoje. Neka vrijeme bude podređeno samo vama. Osim romantičnih vikend paketa, Terme Tuhelj preporučuju čokoladnu masažu na bazi mješavine kakaa i kakao maslaca koja hrani kožu te ona postaje glatka i čudesno meka.

Tu su i posebni paketi u privatnim spa prostorijama uz whirlpool gdje možete iskusiti „Čokoladne snove“ uz čokoladnu kremu kao savršen piling za vaše tijelo i tijelo vašeg partnera. I u Svijetu sauna otkrijte jedinstven čokoladni sauna program za svilenkasto meku kožu.

Ako ste ljubitelj(ica) egzotičnih tretmana, onda ćemo vas povesti putovima Sulejmana; ostat ćete oduševljeni hamam ritualom u privatnoj parnoj sauni, masažom sapunicom i opuštanjem u relax prostoriji uz slatko iznenađenje.

 

„Točka na i“ vašeg romantičnog opuštanja neka bude a la carte restoran Dvorac Mihanović gdje ćete uz svjetlost svijeća, slasne specijalitete i buket hrvatskih vina, doživjeti čudesno gastronomsko putovanje.

Ne zaboravite da je ljubav u okusu, mirisu i dodiru. Doživite Terme Tuhelj.